22 december 2012

janusje is back!

Janusje is terug van weggeweest. She is back. Het is niet mijn gewoonte om Engelse woorden of uitdrukkingen te gebruiken. Om de één of andere reden vond ik dit beter klinken. Krachtiger, vitaler.

Hoelang zou het geleden zijn van mijn vorige blog? Anderhalf jaar denk ik. Er was een valkeul waarin ik met open ogen trapte: het aantal bezoeken aan mijn blog, het aantal reacties koppelen aan mij als persoon. "Er reageren maar zoveel mensen, dus ik ben niet goed genoeg." Wat natuurlijk dikke onzin is. Het werd een obsessie. Einde blog. Vernietigd, weg. Wat achteraf gezien natuurlijk wel jammer is...

Een nieuwe start dus. Ontdekken, ideetjes opdoen, in contact komen... En schrijven, want dat doe ik graag. Het moet alleen maar leuk zijn.

Er zijn een aantal projectjes lopende. Eindejaarsperiode, weet je wel. Wachten op mooi licht zal geen zin hebben, vrees ik. De weerberichten gonzen van de regenbuien.

Dus hier: de sjaal. Gewoon voor mezelf.

7 opmerkingen :

 1. ben jij het echt??? terug??? dan ben ik super blij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, ik ben het! Ik voel me echt welkom door je reactie. Dank je!

   Verwijderen
 2. dag janusje !!!! welkom terug ! ik moet telkens aan je denken als ik een idee opschrijf in mijn schriftje met katje ;)
  en zalige kerstdagen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik dacht al Janusje, zou het DE Janusje zijn? En jawel hoor. Ik ben blij dat je weer terug bent. Ik kon altijd genieten van je mooie creaties en je leuke en makkelijke schrijfstijl.

  Dus, welkom terug.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Janusje, je bent terug!!! Ik heb je toch gemist hoor... In dat anderhalf jaar heb ik geregeld getracht je blogje terug te vinden.
  Ik vond het echt jammer dat je weg was. En weet je er reageren 'maar' zoveel mensen... maar er zijn een heel deel mensen die lezen... en toch ook genieten (ik ben zo eentje)...

  Echt super dat je terug bent! :)

  Verder alles goed met je? :) De laatste keer dat ik me je herinner, was je op zoek naar werk... Had je het er moeilijk mee.
  Ik ben benieuwd naar je verha(a)l(en)... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zag bij Katrientje dat je weer terug aan het bloggen was gegaan, dus ik ben gelijk weer langsgekomen. Fijn dat je terug bent. En ik hoop dat het goed met je gaat, want je stopte toen niet omdat je heel erg blij was....
  Ik ga je gauw weer terug in mijn leeslijst zetten. Tot blogs dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Claire, zoekend naar een mooi patroon voor een nieuwe sjaal, heb ik een groot deel van je blog nog eens bekeken. Héél veel mooie sjaals kwam ik tegen!
  Weet je nog waar je het patroon van deze haalde?

  BeantwoordenVerwijderen