19 augustus 2013

mijn vakantiegevoel 7

Een vakantiegevoel-bericht zonder foto's deze keer. Ik had een heel mooi vakantiegevoel vrijdag en dat op een gewone werkdag met een fijne avond. Ik bezocht na het werk een heel fijn iemand in regio Mechelen. Terwijl ik 's avond naar het station van Mechelen fietste (leve de vouwfiets), kreeg ik zomaar vakantiegevoel bij het zien van de Mechelse skyline. En dan het summum van vakantie: terugkeren naar Gent via Brussel (dat komt goedkoper uit met mijn abonnement tot Brussel), met een stop in Zaventem. Massa's mensen met grote koffers. Vertrekkend of net terug. Vakantiestemming. En, in Gent-Sint-Pieters was er live pianoconcert! Dat was in het kader van 1-2-3-piano. De piano staat er, de muzikant, voorbijganger kan hem gebruiken. Heerlijk. De tranen stonden hoog. Van ontroering, van stilstaan bij mijn leven en hoe ik het zou willen. Zachte tranen die horen bij leven. Hoe zalig was het!
Meer vakantiegevoel vind je bij mamarina.

En dan nu: de geboorte van de mooiste handtas ooit... die onder mijn machine vandaan komt. Ik bedoel dus de mooiste handtas die ik maakte, niet dat ik de mooiste handtas ooit ter wereld maak :-).

3 opmerkingen :

 1. Jaja mechelen, een schoon streek !!.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goh wat een vakantiegevoel zeg, kan het me perfect voorstellen! Zo genieten van kleine dingen is toch leuk!
  En je handtas wil ik wel zien, ik zou er binnenkort ook eentje willen maken maar weet nog niet welk model. Misschien kan ik bij jou inspiratie opdoen :) of een patroontje pikken????
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi mechelen,...:-) Ik geniet van jouw zalig gevoel door het hier te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen