3 november 2013

mijn toeverlaat

patroon: zijmaakthet

De zachtste en kleurrijkste... mijn toeverlaat op de zoektocht...

Ik zoek een lief, om het eens heel plastisch te zeggen, en na drie maanden nieuw werk, heb ik beslist om opnieuw op zoek te gaan. O ja, een huis mag er ook nog bij, alhoewel dit de laagste prioriteit heeft en dus in de praktijk nog niet aan bod komt.
Vooral dat zoeken naar weer ander werk, ontreddert me een beetje. Ik weet hoe moeilijk het geweest is om dit te vinden. En ik weet even niet hoe ik het huidige nog lang moet volhouden. Pfff, een lange diepe zucht, ik had het me zo anders gewenst. Met een heel klein hartje ga ik de maandag tegemoet.

12 opmerkingen :

 1. Een knapperd is het ! De kleuren vind ik fantastisch ! Ik hoop voor jou dat je zoektocht naar nieuw werk vlot mag verlopen. Hou er de moed in !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik duim dat ge ze alletwee snel vindt !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oei janusje, Zo spijtig dat je nieuwe job zo tegenvalt ! ik hoop dat je snel een droom van een job vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet zo'n leuk berichtje .... ik blijf nochtans wel vol bewondering voor jouw breikunsten. Sterkte !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schatje is die beer! Niet fijn om je werk niet graag te doen... hopelijk kom je snel wat beter tegen dan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, valt je nieuwe job niet zo mee? Da's echt niet plezant als je tegen je zin moet gaan werken :-( ik voel met je mee. En iets anders vinden in deze tijd, wat ook nog leuk is, zal een klusje worden vrees ik. Dus misschien beter op zoek naar een goe lief, da's altijd plezant, zeker als steun en toeverlaat. Ergens wacht een dekseltje om op jouw potje te passen.... alleen het vinden vraagt soms wat tijd.... niet opgeven hoor, na 10 maanden alleen zijn vond ik ook mijn huidige schat! Voorlopig heb je een schat van een beer om te knuffelen! Succes met alles!!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ah dat is moeilijk allemaal heel veel wijsheid toegewenst!! lief die beer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nu ben ik echt geschrokken ! Valt het zo tegen op je nieuwe werk ? Zo jammer ! Maar Janusje, niet bij de pakken blijven zitten, hoe eerder je op pad bent om te solliciteren en werk te vinden, hoe sneller je dit huidige werk kunt verlaten. En intussen is het jammergenoeg op de tanden bijten en en met de blik op oneindig de lange uren afmalen.... En ik weet wel dat je lieve gebreide knuffel geen troostende woorden zegt, maar hij heeft altijd alle tijd, geduld en een luisterend oor om de harde realiteit voor jou wat te verzachten.
  een moedgevend groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een idee voor jou ? http://zijmaakthet.blogspot.be/
  Een breicruise !!!!.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel knuffelen met je steun en toeverlaat ... en misschien piept binnenkort die zon weer achter de wolken uit. Ik duim alvast mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt niet fijn en begrijpelijk dat je je daar soms zo moedeloos van gaat voelen. Hou nog even vol en hopelijk komt er snel iets anders op je pad .... ((hug))
  Ester

  BeantwoordenVerwijderen