10 februari 2014

de laatste hartenvogelsDe laatste hartenvogels zijn het nest uit. Gisteren vlogen er paar heel ver. Ze waren er pas 's avonds laat. De laatste hielden het vandaag dichter bij huis.
't Was fijn. Ik denk dat er nog een nieuwe zwerm aangemaakt zal worden.

7 opmerkingen :

 1. Echt heel tof! werkt verslavend he? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof! Ga je nu ook zien of iemand ze meegenomen heeft?
  Spannend!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hoor, dat kan ik dan weer niet laten. Alle vogels van vrijdag zijn weg. En van twee mensen kreeg ik een mailtje met een bedanking. Zo fijn om te lezen dat het mensen plezier heeft gedaan!

   Verwijderen
  2. Ohhh dat geeft dan toch een héél fijn gevoel niet? Supertof dat je dit aangedurfd hebt! En ze zijn nog ontzettend mooi ook!

   Verwijderen
 3. Heel grappig en ik kan me voorstellen dat je heel benieuwd bent om te zien of ze zijn meegenomen. Ik denk dat ik een echte gluurder zou zijn en stiekem achter een muurtje zou blijven staan wachten tot ze meegenomen worden.
  Lijkt me leuk om zo een vogeltje tegen te komen. Alhoewel ik me toch een soort dief zou voelen ook al hangen ze er om meegenomen te worden.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mijn vogeltjes hoef je je geen dief te voelen. Er zit een kaartje bij waarop staat dat het vogeltje mag meegenomen worden als de vinder daar zin in heeft.
   Aan dat gluren dacht ik ook, toen ik gisteren in een cafeetje een koffie dronk aan het raam. Misschien aan de overkant van de straat een vogel hangen, en dan genieten van een koffie en de spanning? Ik doe dat nog wel eens. Zo achter de hoek staan gluren... dan zou ik mij verdacht voelen.

   Verwijderen
  2. Haha, jouw idee is beter hoor om vanuit een cafeetje de boel in de gaten te houden!

   Verwijderen