24 oktober 2013

grijs als buiten


Het tweede rokje is een feit. Het past me beter dan het eerste, maar ik denk dat ik nu niet zo van het model houd. Het maakt me nog breder dan ik al ben. En 't is een beetje heel grijs. De computer was ook zo vriendelijk om nog wat 'sneeuw' op mijn arm te strooien. Geen idee hoe dat komt.
Misschien moet ik voor volgende keer een combinatie van beide modellen tekenen. Een okergeel rokje, dat zie ik wel zitten.

Na een drukke eerste vakantieweek, is de tweede heel wat stiller. Ik denk dat ik toch vorige week verkoos...

5 opmerkingen :

 1. Ik vind het een mooi rokje, toch. Ik hou van grijs, om te dragen dan, je kunt het met zovele kleuren combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't Is een rokje dat je met veel kunt combineren, maar moest het mijn rokje zijn, zou ik er enkele gehaakte bloemetjes in vrolijke kleuren opzetten. Of een vrolijk sierbandje onderaan aanbrengen, want 't is inderdaad wel een beetje heel grijs. (en ik hoop dat je het me echt niet kwalijk neemt, maar je rok doet me zo denken aan de rok van zuster Gertrude die ik vroeger elke zondag zag...)
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb pas een okergeel a-lijntje gemaakt en 't is mooi (alle eer aan het stofje)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is wel mooi gemaakt. Ik snap dat je het wat erg grijs vindt maar het heeft ook wel een chique uitstraling. De stof van het eerste rokje vond ik prachtig. 3e keer goede keer moet je maar denken.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gij zijt niet breed....maar ge hebt wel gelijk....het model flattert u niet zo....allé dat is mijn gedacht hé, miss hien komt het ook omdat het perspectief wat vreemd is.....sneeuw op uw arm......geheimzinnig......

  BeantwoordenVerwijderen