6 juni 2014

moe...

Het leven van de pas werkende ambtenaar na een heel erg leuk en naar goede gewoonte supervermoeiend kampeerweekend: dommelen in de trein, wegdraaiende ogen (op momenten dat de opleiding voornamelijk luisteren is en weinig interactie vraagt), staren naar de televisie, slapen. En weer opnieuw. Een geluk dat het werk er zo veelbelovend uitziet!

Voor vanavond een dekentje om heerlijk te slapen. En na drie dagen weekend zou ik toch weer mijn wakkere ik moeten zijn. Niet?

In tussentijd probeer ik wat blogberichten in te halen. De blogloze periode was een gevolg van te moe en een overdaad computer op het werk. En dan nog al de kampeerkledij in de was en de valies beginnen pakken voor Dublin. Het nadert! Veel oefenen met zingen en piano spelen, een programma uitstippelen voor daar. Nog een vergadering tussendoor. Nog even geen rust dus, hoewel ik daar wel naar snak.

Een heel fijn lang weekend gewenst!

9 opmerkingen :

 1. ook een fijn lang weekend. en vergeet niet om goed uit te rusten hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voeten op tafel en uitrusten!
  Je deken is prachtig, amai... Fijn om,te horen dat het werk veelbelovend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet ervan ! (ondanks de vermoeidheid, hoort er nu eenmaal bij ... maar fijn werk maakt ook veel goed !)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel logische reactie ;) Haal je slaap maar in onder dit knusse dekentje, zodat de stem mee uitgerust is, want vermoeidheid slaat snel op de stem (allé, bij mij is dat toch zo...) En zing met het koor in Dublin maar de pannen van het dak hé ! En geniet er vooral van :)
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het dekentje is prachtig! ik schrok vandaag in de namiddag in het zonneke ineens wakker: Janusje!!! die heb ik al zo lang gemist!!! maar ge zijt er dus nog ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je deken is prachtig geworden. Gelukkig heb je het weekend om lekker uit te rusten.
  Fijn dat het werk veelbelovend is en dat je Dublin in het vooruitzicht hebt.

  Fijn weekend, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Logisch dat je er moe van wordt! Maar je hebt toch ook een fijne tijd gehad en je supermooie prachtige deken is helemaal af! En hoe mooi ze geworden is, echt, ik ben er helemaal weg van! En nu kan je voorbereiden en verheugen op Dublin!
  Fijn weekend!
  Rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo,

  Je deken is prachtig !
  Hopelijk kan je de rust vinden, waar je zo naar snakt.
  Succes.

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen