23 juli 2014

de fotoshootpatroon: http://www.ravelry.com/patterns/library/raggedy-baby-buttons

Sinds ik het zaterdagavond (05u00) en zondagavond (00u30) hopeloos te laat maakte, heb ik de Gentse Feesten links gelaten. Voor die 05u00 heb ik een  gegronde reden: als je zelf achter de bar staat, moet je wel blijven tot het einde. Het was allemaal heel fijn... tot de dag en dagen nadien. Maar goed, dat heb ik er dan voor over.


Voor de fotoshoot dus, trok ik naar het plein vlakbij. Een circustent leek me wel wat qua decor. Ik stelde daarbij vast dat ik niet alleen onder de kerktoren woon, maar nu voor de gelegenheid ook onder deze toren. Opgebouwd uit karton, alstublieft! Heel indrukwekkend.

En o ja, het is een restjespop. Ik ben erin geslaagd enkel uit mijn voorraad te putten. Getuige de vele, niet al te bij elkaar passende, kleuren. Bij deze is de Bingo van Lana Grossa volledig uitgeput!

15 opmerkingen :

 1. Geweldige fotoshoot! Je hebt mijn verzoek ingewilligd, supertof! Dit vind ik een superleuke pop, is het een engels patroontje? En dat ze helemaal uit restjes is gemaakt, maakt ze juist speciaal en NOG leuker vind ik, de kleurtjes passen echt wel bij elkaar. Het ziet er een lekker zacht popje uit met een hoog knuffelgehalte. Die toren uit karton is wel indrukwekkend moet ik zeggen. Dikke proficiat met je pop, ze is super!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind dat de kleuren wel bij elkaar passen hoor!
  amai tot 5 uur en den dag erna tot 3 uur...dan kunnen ze mij wegdragen, vroeger, in mijn jonge jaren (en dan bedoel ik echt jeugd hè) dan misschien wel, nu is het al erg als ik om 12 uur pas in mijn bed kruip...oud worden, het is niet alles hè

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Laat opblijven is ook niet aan mij besteed. Nooit geweest trouwens. Maar heel af en toe forceer ik me. En dan betaal ik daar een week lang de prijs voor...

   Verwijderen
 3. Wat een schatje! Heel mooi gedaan, mooi ook met de gekozen kleuren. Vind het juist wel iets hebben, die niet echt bij elkaar passende kleuren. Maakt het eigenlijk nog leuker dan dat ze perfect bij elkaar hadden gepast. Oei, ik ben zelf absoluut geen nachtmens, knap als ik het red tot 1 uur 's nachts dus respect voor je uithoudingsvermogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach jeetje, wat een leukerd :D
  Wat een leuke grappige foto's heb je gemaakt !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gij uitgaander ;)
  Schoon madammeke, mij storen de kleuren geen seconde.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Restjespop ? Het is er echt niet aan te zien, hoor ! Ik vind het een hele dame, jouw pop. Alleen vind ik dat de voetjes soms een beetje raar ogen. En met mijn twee kritikasters naast me, kreeg ik volgende conversatie te horen:
  "Zo raar , ze heeft geen ogen"
  "Maar nee, gij, 't is haar hoedje dat te diep over haar ogen hangt."
  "nietes, ze heeft geen ogen en jij ook niet !"
  "Wel waar, jij gebruikt je ogen niet, stommerik!"
  De rest van de conversatie hou ik maar gecensureerd, wegens een beetje té.....
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje


  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof, nen toren! Goed slapen deze week, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wauw! heel mooi popje, en je kleuren passen perfect en zijn heel vrolijk. groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieverdje is ze geworden en ze ziet er heel zacht uit ! Leuk hoe ze daar tussen de madeliefjes ligt. Ik vind de kleurtjes juist heel tof samen.
  Heeft poppemie ook al een naam ?
  Indrukwekkend, zo'n toren in karton. Dacht eerst dat het een echte was.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de kleuren heel goed bij elkaar passen! Tof dat je deze mooie dame gemaakt hebt met allemaal restjes

  BeantwoordenVerwijderen
 11. nice blog i love to crochet when i have time...i found you thrue other bloggers on blogvillage...happy to visit more...blessings

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey how are you? I have come to your blog through a blog friend. I liked it so much that I have become a follower. I invite you to meet my blog, I hope you like it. a greeting
  http://awesomeneedles.blogspot.com.es/

  BeantwoordenVerwijderen