28 maart 2013

beregrote giveaway!
... met kleine beer in de hoofdrol.
27 cm van oor tot teen.

Wil je kleine beer, laat dan een reactie achter voor 16 april. Er is maar één voorwaarde: echt willen, met je hart. Volger zijn of worden, beetje reclame maken zijn leuke bijkomstigheden, maar geen must.

Succes!

patroon: http://zijmaakthet.blogspot.be/

33 opmerkingen :

 1. nu reageer ik eerst bij jou hihi. IK WIL BEER WINNEN!!!! echt graag ik hoop dat dat graag genoeg is. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanaf eerste dag dat ik kleine Beer zag stiekem beetje verliefd.... Ik ga dus echt voor Beer!!! (mijn paps en mams ook weer blij eindelijk weer een stoere kerel in mijn huis hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vanuit het diepste van mijn hart lonk ik Beer naar de westhoek
  oooooooohhhhhh ik wil hem zo graag
  volger ben ik al
  nu nog fingers x en duimen vo mezelf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh lieve Heertje,
  geef ons goed weertje
  en ook voor een keertje
  dit schattige beertje !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil, ik wil, ik wil! Ik ben echt superfan van lieve beer! En zijn jasje, waw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh... Poekie, onze gebreide huiskat, is op zoek naar 'n lieve & trouwe vriend. Poekie krijgt hier énorm veel knuffels, geleverd in postpakketen en door lieve mensen die even langskomen, en dat is natuurlijk super! Maar al die knuffels gaan op zoek naar een nieuw vriendje in het ziekenhuis, want ieder kind verdient daar een lieve knuffel. Maar Poekie heeft het telkens weer moeilijk om afscheid te nemen van zijn tijdelijke vriendjes, hoewel hij weet dat ze telkens een fijne nieuwe thuis gaan vinden. Maar zo'n échte vriend, die voor altijd bij Poekie kan zijn... die hem steunt als hij weer 'n beetje verdrietig is bij het afscheid, die samen met hem gekke avonturen wil beleven (ja, Poekie is af en toe best ondeugend... :)), die samen met hem in de tuin naar de vogels wil kijken, die samen met hem op reis naar Oostenrijk gaat,... Ja, zo'n échte vriend zou Poekie héél graag hebben, supergraag hebben, ontzettend graag hebben!!!!
  Dus Poekie steekt zijn poezenduimen hoog in de lucht, en droomt al voorzichtig van Kleine Beer... sssssst...

  Geef Kleine Beer alvast de liefste groetjes en een hartverwarmende knuffel van Poekie!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wil je kleine beer??? ja wie wil die niet! zo'n mooi manneke. Zou prachtig zijn als tekenmodel in m'n klasje, ik wil en de kindjes willen ook, zeker weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. echt willen.....ik ga het uitleggen: zelf wil ik hem niet
  maar, ik zou heel graag extra kleedjes maken voor Beer en hem dan weggeven aan een project voor Sinterklaas geschenken voor minder-bedeelde kinderen
  ik ga daar ook tante Hilde poppen voor maken
  allé, ik moet dat project nog vinden, maar er zullen er zeker genoeg zijn
  dus...misschien is dat te veel "adoptie" dan begrijp ik dat zeker en vast! dan ga ik gewoon zelf mijn priemen wel bovenhalen en ik maak een broertje :-)
  groetjes
  vee

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben al verliefd geweest op al je beertjes! Ongelofelijk schattig allemaal. Ik wil deze zeker winnen en zal hem een goede thuis bezorgen! Ik ben al volger he!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wie wil kleine beer nu niet!!! Maar toch sta ik hem af (alsof ik hem al heb haha). Ik vind het een mooi initiatief van Vee om beer te schenken aan minderbedeelde kinderen. Dus als je mijn naam trekt dan is ie voor Vee.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 11. O nee, hoe kun je het over je hart verkrijgen om zo'n lieverd weg te geven? Ik vind hem zo geweldig! Dus ik durf niet eens mee te doen eigenlijk.
  Mocht ik hem toch winnen, dan ga ik ook een goede bestemming voor hem zoeken, omdat ik mezelf anders veel te hebberig vind. Er zijn vast kindjes die hem veel harder nodig hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. P.S. Mocht ik hem winnen, dan kom ik hem hoogstpersoonlijk ophalen, want zo'n lieve beer ga je toch niet met de post versturen in een donker pak waar onderweg ruw mee omgegaan wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieve beer, je ziet er zo hartverwarmend uit met je schattige jasje ! Reken maar dat er hier drie kinderen dol op je zouden zijn en in het bijzonder onze oudste dochter die emotioneel de moeilijke mensenwereld (nog) niet aankan. Beer zou haar misschien kunnen helpen in het verwerken van al die prikkels en moeilijkheden. Ze wordt stilaan uitgelachen om haar naïviteit en argeloosheid, en zelfs dan begrijpt ze niet waarom sommige van haar klasgenoten wat spottend reageren op bijvoorbeeld haar dagelijkse uitbundige knuffeling aan de schoolpoort of haar overgevoelig reageren op een stuk film die ze in klas zien en die ze emotioneel nog niet aankan. Dus lieve beer, je zou hier héél héél welkom zijn....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een lieve knuffelbeer! Echt om kinderen mee blij te kunnen maken!
  Ik heb een goede doel voor kinderen in het ziekenhuis in Nederland. Als ik kleine beer win, doe ik hem bij de rest van de knuffels die naar de zieke kindjes gaan.
  Ik zou heel blij zijn als kleine beer naar een ziek kindje zou kunnen gaan, beter verwoord in dit gedichtje welke ik gisteren heb ontvangen van een fanatieke hobbyhulp voor mijn goede doel:

  "Mijn lieve knuffelbeer

  M'n beer, m'n beer, m'n lieve knuffelbeer,
  al mijn geheimpjes verteld,
  mijn verdrietjes, en mijn angsten,
  je was er altijd.

  M'n beer, m'n beer, m'n lieve luisterbeer,
  bewaarde mijn geheimpjes,
  droogde mijn tranen, stelde mij gerust,
  ging nooit bij me weg.

  M'n beer, m'n beer, m'n lieve troostbeer,
  herinnering die blijft,
  jij fier zittend, kaal geknuffeld,
  nog steeds in de buurt.

  M'n beer, m'n beer, m'n lieve knuffelbeer."

  Hobby Groet,
  Maaike
  knuffelactie.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. PS.: jouw blog staat nu op een ander blog van mij: hobbywerkjes.blogspot.nl

   Verwijderen
 15. Echt, maar dan echt echt echt echt echt, dus hééél echt uit de grond van mijn hart zou ik Beer wel willen. Hier zijn heel veel kinderhandjes die graag knuffelen en 's avonds bij mij op schoot tijdens het handwerken in de zetel... ja dus, ik zou hem héél graag winnen :-) Overtuigd?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. moh!
  meent gij dat ?
  Natuurlijk wil ik hem écht écht écht !
  Dat gij hem kan afstaan !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke blog heb je. Ik wilde je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. En lief dat je een reactie hebt achter gelaten. Hierdoor is het bloggen leuk om te doen. Ik zie dat ik met mijn neus in de boter zie ik. Je hebt een geweldige give away. En die beer zou hier ook een fijn thuis krijgenÜ
  Fijne paasdagen.
  Liefs, Melanie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een geweldige beer en leuk dat je 'm weggeeft. Ik laat de loting aan me voorbij gaan, want er zijn zo veel anderen die je er blij(er) mee kan maken. Ik hoop dat je een leuk en goed huis voor beer vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoewel er al veel hartverwarmende en dringende, zelfs wanhopige verzoeken zijn wil ik me toch ook aanmelden als liefhebber van kleine beer. En wel hierom, ik heet BEERta, verzamel beren en heb er ook vele zelf gemaakt. Kleine beer zou zich hier erg thuis voelen! Hartelijke groeten, beerta.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. oeh , wat een lieve beer , zou deze in Belgie mogen komen wonen bij mijn andere beren in mijn verzameling , ik hoor ze al stilletjes roepen ....."die willen we wel als broer"

  vond je blog bij het zoeken naar patroontjes , leuk , groetjes uit Turnhout , Annemie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. oeioeioei, wat een leuke beer. Hij zou het hier zeer naar zijn zin hebben. Ik ben direct volger geworden!!

  Groetjes Zelda
  http://zeldascreaties.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 22. OOOOHHH wat een dotje en met zijn gele jasje is hij helemaal super. Ik wil hem zo van het scherm plukken en een plaatsje hier in huis geven want hij is zooooooo leuk. Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mijn kapoentjes in de klas zouden heel blij zijn met zo een beer!!

  Groetjes,
  Juf Evi

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Volger ben ik ondertussen geworden, ga ook een linkje plaatsen op mijn blog ladyladette.blogspot.com


  En of ik beer wil, IK WIL HEM ZOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GRAAG!!!!

  I love him, ben er al helemaal verliefd op, hopeloos verliefd, liefde op het eerste gezicht blijkt dan toch te bestaan, want het overkwam me net!!! Ook Lilly en Fee mijn eigen knuffelbeertjes zien hem zeker zitten!!

  grtjs, katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Doe graag mee met om kleine beer voor mijn zoontje te vragen. Hij is helemaal weg van beren en het liefst sjouwt hij ze overal mee naar toe. Deze lieve kleine beer past mooi bij ons boefje hij ziet er net zo lief en ondeugend uit. Daarom wil ik heel graag deze beer!

  Hartelijke groet,
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik zou hem graag voor iemand anders winnen eigenlijk... Kan dat ook? Héél graag zou ik hem willen opsturen naar Saskia en Robbe van Poekie. Zij maken en verzamelen allerlei knuffeltjes e.d. voor zieke kids in verschillende ziekenhuizen.
  Hier zou een kindje toch SUPERBLIJ mee zijn?! Zo'n kanjer die heel veel karakter nodig heeft om te vechten tegen een verschrikkelijke ziekte kan af en toe een knuffel van deze prachtbeer gebruiken, ik weet het zeker! :-)

  Lieve groet,
  Ann alias Creatief Geklungel

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat en schatje, die wil toch iedereen om lekker mee te knuffelen?
  Ik doe heel graag mee.

  groetjes Rita

  BeantwoordenVerwijderen
 28. echt een supermooie beer, maar we moeten daar eerlijk in zijn ... ik zou niet direct weten wie ik er een groot plezier mee zou kunnen doen ... geef hem maar aan iemand wiens hart je er blij mee kunt maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heb me net volger gemaakt nadat ik je blog ontdekte via ladyladette die een linkje plaatste. Zal ik ook doen op mijn blog. Op het eerste zicht maakt je heel toffe, mooie dingen, ga dit zeker eens uitgebreid bekijken. Graag doe ik mee met je give away want ik verzamel beren! Kom ook eens bij mij kijken, er loopt nog een give away tot morgenavond!
  http://all-round-hobbyrita.blogspot.be/
  groetjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Je beer is schitterend, schattig, schoon.

  Hoewel ik hem heel graag zou krijgen, durf ik hem niet meer te vragen na al die mooie, lieve commentaren hierboven zou ik beschaamd zijn.

  Schenk hem aan iemand die een ziek, of minder bedeeld kindertje ermee blij kan maken, dat zou me op mijn beurt dan weer gelukkig maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. De beer is op stap,
  Maar weet nog niet waarheen,
  Misschien wel naar de buitenschoolseopvang
  waar hij als logeerbeer in vele gezinnen gaat komen.
  Zie je hem gaan, met zijn jasje aan.
  Een koffertje erbij en er zijn weer vele kinderen blij.
  Hij kijkt, en hij kijkt, gaat naar links en naar rechts,
  Twijfel, twijfel, hij weet het niet.
  Veel sterkte voor het huidige baasje om te kiezen uit al deze bijzondere wensouders.
  De beer is prachtig en zijn uitstraling kan zoveel betekenen.
  In gedachten, vrolijk,blij, gelukkig en zo kan er zoveel bij bedacht worden.
  Groetjes van zomaar een voorbijganger die bij toeval op je site kwam.
  Monique B

  BeantwoordenVerwijderen