13 maart 2013

geen esthetische chirurgie


Dankjewel voor alle bemoedigende woorden met betrekking tot beers imperfectie (en mijn hang naar perfectie). Er zal dus geen esthetische chirurgie volgen (lees openmaken van de naad, voering uithalen, ogen proberen los te krijgen, wat geen garantie op succes heeft met veiligheidsogen...). Hier is beer bij de kleermaker van dienst om zijn nieuwe jas te passen. 't Ziet er goed uit. Nu is het gauw verderwerken geblazen, want de strik die hij van Tio krijgt, is al onderweg! Daar hoort een jas bij, toch?

8 opmerkingen :

 1. Beer ziet er straks met jasje en strik uit als een heertje ....
  Hij is gewoon mooi en lief zoals hij is toch !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo te zien krijg je al wat meer voeling met beer. mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zeggen ze ook alweer, kleren maken de man. In dit geval ook. Beer ziet er al een stuk beter uit zo. Geloof me maar, je gaat nog van hem houden.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd, heb het strijjkje bewust wat kleiner gemaakt dan degene mijn zoon heeft, want voor zoeen beer hoeft dat geen reuze strik te zijn he. NOrmaal zou hij vandaag wel moeten arriveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Met dat jasje ziet beer er nog meer schattig uit. Lief dat het kleermaker-aapje hem even wou helpen om aan te kleden. En toegegeven: beer zijn oogjes zijn niet echt passend maar hé, we hebben allemaal toch wel wat van ons uiterlijk dat we eigenlijk anders zouden willen. Maar dat is niet van invloed op het innerlijke. Beer was al een schatje, dus blijft beer een lieve schat, ondanks zijn mini- mankementjes. Je zal zien, -je moet nog een beetje wennen aan hem-, maar het zal vast je lievelingsbeer worden ;)
  'n vrolijke groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen