11 november 2013

en daar is muis

patronen: zoals steeds zijmaakthet
Maar ze moet zich nog even verstoppen totdat de vriendin haar gekregen heeft.

Dankjewel voor de steun! Het is fijn me niet alleen te weten. Want daar wringt het schoentje, eenzaamheid. Die is soms zo verstikkend, vooral op momenten dat het niet zo mee zit.

10 opmerkingen :

 1. heel erg mooi, je maakt die knuffels zo schattig. ook de wol is steeds een goede keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt me wel een schatje , die muis...
  Eenzaamheid kan idd zwaar om dragen zijn, maar ook dat gaat voorbij, je zal wel zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Janusje, heb je dan geen mogelijkheid om bijvoorbeeld met een crea-vriendin wekelijks af te spreken om een namiddag of avond gezellig wat samen te handwerken ? Of met een koorvriendin nog eens de partituren door te nemen ? En misschien ben je net als ik geen echte groepsmens maar misschien is het wel tof om met één of twee mensen uit je buurt een vaste crea-dag te plannen ?
  Of kan een huisdier de eenzaamheid niet wat verzachten ? Toen ik alleen woonde heb ik een achtergelaten uitgemergeld katje in huis opgenomen. Het was een fantastisch lieve poes. En op de dagen dat ik verdriet had of dat het me niet zo goed ging, kwam ze spontaan op mijn schoot zitten alsof ze aanvoelde dat ik troost nodig had.
  Hele vertellementen heb ik gedaan aan poes, en wat een troost gaf dat me als ik haar gewoon streelde of knuffelde. Een huisdiertje maakt echt een hemel van verschil...
  'n lieve groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je muis is ook weer prachtig geworden.
  Wie weet is er wel een breicaf'é bij je in de buurt waar je af en toe gezellig samen met anderen kunt breien.
  Ik wens je echt toe dat je leven fijner wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook dit muisje is weer een prachtstukje van handwerk geworden! En onthoud, je bent niet alleen, de bloggers leven met je mee! Je mag me echt altijd mailen hoor of als je graag eens langskomt, mag ook, maar dan moeten we afspreken wanneer we vrij zijn :-) Het wordt zeker beter, hou nog wat vol!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik sluit me aan bij Veerle, hou de moed erin. Ik heb al mooie commentaren hierboven gelezen, misschien vind je iets wat je kan helpen je beter te voelen. Ik wil in elk geval helpen van hieruit ... en je muis is opnieuw heel erg mooi! Veel creatief bezig zijn, dat verzet je gedachten !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He meid, hier brandt een kaarsje vol hoop en moed voor jou! Het moet vreselijk zijn je zo ellendig te voelen, ik hoop dat je hier wat moed kunt putten uit alle lieve reacties... Alle goeds - wil je me je adres eens mailen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Slim van mij ;). Je kunt me bereiken op khadetjes at gmail dot com!

   Verwijderen