10 november 2013

gezocht


Gezocht: een stevige hangbrug om wat vlotter over de dalen te geraken. Dringend! Liefst in rugzakformaat zodat ze altijd bij de hand is.
Of een glazen bol om de kleurtjes in de toekomst te zien. Dan hou ik wel nog even vol.


Ik zou willen slapen en slapen en pas wakker worden als ik weer wat toekomst voor me zie. Pfff... hoe één dag iets in me wakker heeft gemaakt waardoor ik het allemaal niet meer zie zitten. Ik vind dat frustrerend dat ik niet gewoon foert kan zeggen.

Is er nog iemand die niet meer weet hoe het verder moet? Laat het me weten, dan maak ik iets voor jou. Kies zelf maar wat, zolang het plat is en in een omslag past. Zo heb ik een doel voor de komende dagen. Iets dat er toe doet...

9 opmerkingen :

 1. Ik heb die periode achter de rug en toen dacht ik nochtans dat het nooit beter zou gaan. Veel moed, alles komt inorde, ooit (dat is mijn lijfspreuk)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een noodkreet! Ik wil je heel graag helpen als ik dat kan, ik wil je brug wel zijn om over dit dal te geraken! In een rugzak kan ik jammer genoeg niet (te dik en te groot vrees ik). En in de toekomst kan je soms beter niet kijken. Hou vol, we steunen je en leven zeker met je mee! En vergeet niet dat ook donkere dagen voorbij gaan. Je mag me altijd mailen! mijn mailadres staat op mijn blog.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moeilijk he... gewoon rustig aan doen en vooral proberen genieten van de mooie positieve dingen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey wat vreemd! Ik voel me al heel de week ellendig, geraak maar niet vooruit, veel verdriet en weinig energie. En nog nooit zo vaak als voorbije week, kwam ik mensen tegen die net hetzelfde voelen. Het niet alleen zijn, is al een troost, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij klinkt nu zoals ik me 3 jaar geleden voelde vlak voordat ik over de rand in het depressiegat viel. Ik hoop voor je dat er hulp voor je is in de vorm van mensen en/of medicijnen. En hopelijk krijg je die hulp op tijd en niet als je al gevallen bent. Ik wens je ook veel kracht toe om jezelf de baas te blijven of te worden. En mocht je me willen mailen, ga je gang. Ik zou graag iets voor je willen betekenen. Als ik dat kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hmmm, ik zit met je in..; Maar ik denk dat ik in een even grote dip zit als jij. Maar ik hoop volgende week terug te kunnen lachen. Voor de moment ben ik doodmoe en vrijdag heb ik heel de dag gehuild. Ja ook op mijn werk en ook bij de kinderen. Ik kon niet meer. Maar ergens is er iets dat mij doet beseffen dat alles goed komt. En bij jou komt het ook goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is misschien een cliché maar na regen komt zonneschijn. Al heb je daar nu niks aan.
  Heel veel sterkte!

  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel veel moed meid! Misschien moet je eens mijn blogberichtje lezen van vorig jaar juni 'ik ben er bijna...'. Staat een mantra op die mij nog steeds door de soms donkere dalen leidt... ik hoop dat je gauw je hangbrugje gevonden hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan je alleen maar heel wat moed toewensen en als elke bloglezer je een draadje moed toewenst zal het misschien voldoende zijn om een stevige hangbrug te maken.
  Maar ik wens je géén glazen bol toe,het is soms beter om niet te weten wat je nog allemaal wachten staat. Ook ik durf in geen glazen bol te kijken wat de toekomst van mijn kinderen met hun beperkingen betreft, want wellicht zou ik een depressie krijgen. Ik leef in het nu, bekijk dag na dag en kijk slechts naar de toekomst als het essentieel is. En daardoor zie ik ook lichtpuntjes, want elke dag is er wel iets kleins om te kunnen glimlachen. En foert zeggen, dat doe ik inwendig veel, het is nodig als beschermingsmechanisme. Echt waar, probeer het maar, de opluchting zal groot zijn nadien. Ik voel me al bij al een echt gelukkig mens.
  (En ik schrik ervan dat er onder je bloglezers ook veel mensen zijn die in een diep dal zitten. )
  'n lieve groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen