29 november 2013

ook een beetje recycleren

patroon: moda bakeshop

Echt klaar zal het vandaag niet worden. Getuige de geringe kwaliteit van de foto's.

Eerst was dit haaknaaldenmapje een jurk van een vriendin (van in het verre verleden dat ze nog jurken droeg). Het is een los geweven katoentje. Getuige hier de drukknop die ondanks de versteviging na drie maal open en dicht doen, doorheen de stof schoot. Lang leve velcro om het gaatje te dichten en tegelijk voor een sluiting te zorgen!

Bedoeling was het te verkopen op de Beparkte Oplage, maar nu moet ik het noodgedwongen houden. Hoe jammer... Nee hoor, ik ben er blij mee. Gedaan met de haaknaalden in een plastiek zakje.

Ondertussen is de inschrijving voor de Beparkte Oplage echt een feit. Ik mag gaan!
Nu nog veel bandwerk dus... en dat is niet mijn favoriet. Maar als ik eenmaal een voorraad heb, hoef ik nadien nog maar aan te vullen.

5 opmerkingen :

 1. Oh geweldig wat een leuk haaknaalden mapje. Ik vind dat stofje geweldig! Jammer voor je dat je het zelf moet houden ;-)

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. spannend, welke editie van de baparkte oplage?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. die van 22 dec... 't Is allemaal een beetje op het laatste moment.

   Verwijderen
 3. Een heel tof mapje heb je gerecycleerd! Echt de moeite!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gemaakt en vooral handig met dat stukje met de rits erbij : zo heb je direct ook je schaartje en latje bij. Goed bedacht !
  Ik sta verbaasd dat jij nog steeds je haaknaalden in een plastiek zakje bewaarde. Jij maakte al zoveel schitterende ritstasjes, ik dacht echt dat jij die haaknaalden al lang in één van je mooie tasjes bewaarde.
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen