1 augustus 2013

uitgeteld


Uitgeteld zit ik buiten op het terras. Na een dag vol nieuwe indrukken.

Ik moet alweer bijna slapen gaan om er morgen vroeg uit te kunnen. 't Lijkt zo kort, de avond. Dat wordt nog wennen om vroeger naar bed te gaan. En de trein niet langer zien als een verplaatsing naar huis, waar dan de avond begint, maar als een tijd die ik leuk kan besteden, dat wordt ook een oefening. Iemand ideetjes voor haak en breiwerken? Ik ga er veel tijd voor hebben.

O, een gratis sauna had ik ook. En sport op het werk! Acht of negen verdiepingen trappen lopen. Compleet buiten adem ben ik, eenmaal boven. Maar ik wil volhouden. 't Is dat de lift heel krakkemikkig is en dat ik al maanden zeg dat ik een betere conditie wil, maar er niet toe kom. Dus ik ga ervoor. Geen lift, maar trappen!

Ik vergeet nog te zeggen dat ik het goed had vandaag. Mijn geest is zeker geprikkeld. Met de twee mensen waarmee ik een bureau deel, was er een speels en plagend contact. Fijn, want daar hou ik van. Hopen maar dat het die kant op blijft gaan. Dan ziet het er goed uit.

Ik kan er wel nog altijd niet bij dat dit echt mijn nieuwe werk wordt (het is me nog wat onduidelijk wat er precies van mij verwacht zal worden) en dat dit echt mijn nieuwe collega's worden, of al zijn eigenlijk. Gek hé?

Ik kreeg een stel sleutels dat ik steeds bij moet hebben. Daarom maakte ik deze avond in de gauwte nog een lint om ze aan te hangen. Het komt niet goed uit op de foto's, maar ach, daar is ook niets bijzonders aan.

Dankjewel voor de vele wensen die ik kreeg! Dat is fijn.

8 opmerkingen :

 1. Fijn dat die vele nieuwe indrukken vooral goed waren! Mijn pinterestbord staat vol ideetjes :-) Ik vind dat trouwens heel fijn handwerken op de trein, lokt vaak een gesprekje uit :-) Nog veel succes de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes op je nieuwe werk, hopelijk went het vlug ! Dat muisje is alweer allerschattigst ! Wat zit ie daar leuk tussen die prachtige zonnebloemen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief muisje ♥
  Heel veel succes op je nieuwe werk. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heeeel vermoeiend zo een nieuwe start ! En idd, haken op de trein jong! Ik ben nu bezig aan een grannydeken met elke granny in een andere kleur, alleen restjes hoor, dielappen haak ik dan op het einde aan elkaar, dat is makkelijker dan telkens met andere kleurtjes te moeten werken
  Zo een granny duurt ongeveer een half uur
  Jekan ook een sjaal of granny haken met restjes sokkenwol, gewoon ophaken....
  Breien zie ik zelfniet zitten, metdie priemen, maar er zijn er veel die het wel doen hoor
  Zeker als jemet rondbreinaalden kan werken !
  Succes ook op je tweede en derde en ....dag !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het werk en collega's goed is bevallen.

  Als ik met de trein reis dan haak ik aan mijn bloemendeken. Ik haak dan allemaal bloemetjes en thuis haak ik dan een vierkantje er omheen. (kan natuurlijk ook in de trein) Zo gaat de tijd lekker snel en schiet mijn deken tenminste op (nou ja, niet echt hoor. Heb nog een lange weg te gaan. En zo vaak reis ik niet met de trein dus....)

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het gaat vast goed komen op je nieuwe werk. Ze hebben je daar niet voor niks uitgekozen.
  En lekker ontspannen met een haakwerkje in de trein of een goed boek. Dan kom je helemaal relaxed weer thuis.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Eerste dag volbracht en is blijkbaar toch goed meegevallen. De eerste tijd zal je wel moe zijn van alle nieuwe dingen, maar ook dat went weer. Je kan ook op de trein fijne mensen leren kennen of wat handwerken of lezen.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen