4 augustus 2013

tuto hartentasje


De tuto is gemaakt! Blij dat het gebeurd is... Let vooral niet op:

1. de slechte foto's binnenin: ik naai 's avonds, hetzij doordat ik overdag werk, hetzij doordat ik buiten wil zijn. Er is trouwens zowiezo heel weinig licht in de keuken (de enige plek met een tafel). De foto's zijn dus genomen bij kunstlicht.

2. ik heb niet alles uitgelegd. Een biaislint aannaaien bijvoorbeeld... Er zijn op het net voldoende handleidingen, voor wie het nog niet eigen is, waarin dit veel beter uitgelegd is dan ik ooit zou kunnen.

3. op de patroondelen staan nog strepen en zo die er niet bijhoren. Dit is van het maakproces. Enkel de buitenrand telt.

Als iemand het zou proberen (wat natuurlijk mijn ego zou strelen) en er klopt iets niet, laat het mij dan alsjeblieft weten. En stuur je me dan een fotootje van het eindresultaat?

hartentasje tuto   patroon tasdeel   patroon buitenzak   patroon binnenzak   patroon klep

Na lang zwoegen, staan de bestanden op mijn blog. Ik hoop dat ze te openen zijn en nadien correct te printen. Zo niet zal ik verder moeten proberen.

14 opmerkingen :

 1. Supermooi tasje ! Bedankt voor de duidelijke uitleg ! De patroondeeltjes zijn al geprint. Wordt allicht een van mijn volgende projectjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Héhé, ik zit hier heel gelukzalig te glimlachen omdat het gelukt is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk tasje, zo eentje voor op het lijstje, kan fijn zijn als het lukt, dikke merci!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor het patroon en de tuto. Weer een leuk tasje om aan onze lange to do lijst te voegen. Ik pin deze ook even.

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel fel bedankt voor de tutorial hoor! Als het weer wat frisser wordt en ik nog wat tijd vind ga ik dit beslist eens uitproberen want ik vind het keileuke tasjes en dan laat ik je beslist iets weten! Maar zal nog niet voor meteen zijn vrees ik..
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een geweldig tasje heb je weer gefabriceerd. En die stofjes, te leuk.

  Ik denk dat ik het maar bij kijken hou, ik ben niet echt goede vriendjes met mijn naaimachine.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo,

  Eens ik mijn naaimachine terug kan zetten, ga ik het eens proberen en laat ik je iets weten hoor, bedankt voor dit postje.

  Oh ja en succes op je nieuwe job !

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah merci, kga dat zeker is proberen! Tis zo'n schoontje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jeetje wat een kei goeie ben jij ,zag die mooie portemonnaie bij knutselpret echt super de super zeg,mijn complimenten

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een geweldig leuk tasje. Enig. Ik zou het heel graag willen maken maar kan het "patroon tasdeel" niet downloaden. Kan dat kloppen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik krijg bij alle documenten een "error- Dropbox can't find what you're looking for" - melding. Kan je de documenten nog eens ter beschikking stellen? Als beginnend naai-enthousiast wil ik deze graag eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen