8 augustus 2013

zakdoekendooshoes

patroon: Zo geknipt!

Er werd een zakdoekendooshoes gefabriceerd. Die pronkt nu op mijn bureau op het werk. Niet dat ik op mijn vorige werk zakdoeken had staan... Maar ik wil me nu eenmaal omringen met janusje-dingen. Bovenop de doos houdt kleine muis een oogje in het zeil.

Het moest allemaal een beetje snel gaan. Beetje onnauwkeurig dus, vergeten opening op te meten... Geeft niet. Ik koop volgende keer wel een doos die past bij de hoes.

Vanaf vandaag vervang ik één trein door een vouwfiets. Ik genoot ervan om deze ochtend vroeg door Gent te fietsen. En dan in Brussel! Kaart in de hand, toch de weg verloren, sightseeing gedaan... Laat op het werk daardoor, maar wel met een fris hoofd. Het levert geen tijdswinst op, maar wel veel rust. Geen frustratie meer over te halen aansluitingen!

En dan roept het bed alweer...

6 opmerkingen :

 1. Je hebt er echt wel weer helemaal je eigen ding van gemaakt ! Mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ben net ook bezig met die doosjes. heb de eerste ook op Kleenex model gemaakt maar de andere 4 heb ik met een wit product opening gemaakt. en zo zullen ze nu worden want die past ook op de Kleenex doos en niet omgekeerd. :-) fijn dat je fietsend naar je trein kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hoes is echt wel supermooi gemaakt, ook al zie jij er foutjes in :) voor mij is ze geslaagd! Zoek rustig je beste weg of methode om op je werk te geraken, het zal wel loslopen, zo leer je wel je weg te vinden in Brussel (ken ik ook niet hoor)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk en heerlijk zo'n eigen ding van jezelf op je buro

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo,

  Mooie hoes en succes met (terug) de rust te vinden, zal je wel lukken!

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen