26 september 2013

een herfstige muis


Dag potentiële sponsor, zie eens wat een mooie, vrolijke, superzachte Noro-muis hier op de bank zit. Nog geen zin in een beetje sponsoring?
Grapje...

Gezien ik zo geraakt kan worden door een mooie, natuurlijke garen en al evenzeer door het zachte schapenwolletje dat muis opvult, besloot ik om een workshop spinnen te volgen. 't Was jammer genoeg al volzet, maar het blijft op de planning staan.
Ik had een tweedaagse gevonden in Kalmthout. Kent iemand nog andere plekken?

Gisteren las ik de Flow. Ik lees die niet vaak. Iets stoort me, maar ik kan niet zo goed duiden wat. Maar in deze Flow stond een artikel over postcrossing (www.postcrossing.com). Wanneer je daarop inschrijft, krijg je een adres van een andere postcrosser ergens op deze aardbol. Bedoeling is dat je haar of hem (ik kreeg onder andere een vodka-minnende hem in Rusland) verblijdt met een kaartje. Eenmaal je kaartje is toegekomen, kom jij ook in aanmerking om een kaartje te krijgen van een andere toevallige haar of hem op deze wereldbol. Mijn eerste kaartje is vandaag op de post. Ik ben immers ongeduldig om post te krijgen, na een lange en vooralsnog niet zo voldoening schenkende werkdag. Maar ik genoot ook vooral van het schrijven. Ik heb nog een aantal adressen liggen. Voor hen ga ik zaterdag kaartjes zoeken in de stad. Dus dankjewel Flow voor dit idee!


En muis gaat morgen naar iemand die me heel erg dierbaar is. Geen idee of ze van knuffels houdt... Maar ik genoot van het maken voor haar.

8 opmerkingen :

 1. mooie muis. En ik kan spinnen. En heb ook een spinnenwiel,...Maar geen tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige muis heb je weer gebreid. Wie kan er nou niet van knuffels houden als je zo een mooi exemplaar krijgt. Komt zeker goed.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi... wat een lieverdje heb je gemaakt! Zo lief en zo'n prachtig jurkje!

  Postcrossing... is héél verslavend! :) Sinds 2 jaar stuur ik kaarten de wijde wereld in, en word ik ook verwend met leuke kaarten van overal! Veel schrijfplezier!

  Groetjes van Saskia & Poekie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook al hou je niet van knuffels met deze muis ben je helemaal om :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een prachtige herstmuis gemaakt in supermooie wol! Postcrossing ligt me niet zo denk ik, post ontvangen is misschien wel leuk, maar wordt ook een dure bedoening op den duur denk ik :)
  Je vriendin zal vast wel blij zijn met je knuffel, zou ik toch zijn :)
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige muis, zo leuk! En het jurkje vind ik echt zo schattig en lief gemaakt.
  Ik heb een tijdje actief aan Postcrossing gedaan, het is leuk! Inmiddels stuur ik nog maar af en toe een kaartje, maar ik blijf het een leuk initiatief vinden. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zelfs als je niet van knuffels houdt, denk ik dat muis vast ieders hart zal stelen. Hé wel leuk die postcrossing, ik ben benieuwd wat je terug gaat krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen