29 januari 2014

men neme de handtas van de ene

 Ik heb de recycleermicrobe te pakken. Ziek ben ik er niet van. Gelukkig. De recycleermicrobe doet mij net iets verder denken dan het klakkeloos volgen van een patroon. Ik vind het steeds fijn wanneer ik niet op voorhand alle precies in mijn hoofd hoef te hebben, wanneer iets vorm krijgt al doende. Gezien mijn controledrang vind ik dat moeilijk. Maar als het lukt... dan geeft dat net iets meer voldoening. De recycleermicrobe helpt daarbij.

Uit een oude handtas van een vriendin werd een nieuwe geboren. Ik gebruikte opnieuw dit patroon, maar veranderde de indeling van de binnen- en buitenzakken.
patroon: les chiffonneries du chat

12 opmerkingen :

 1. Hoe krijg je dit toch weer voor elkaar? Jij bent een kei in recycleren. Kan je niet eens een workshop geven hiervan? Ik ben wel geïnteresseerd.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm... een workshop? Ik sta zelf maar helemaal in het begin van recycleren, dus ik ben daar niet de aangewezen persoon voor, denk ik. Maar dat neemt niet weg dat je hier altijd welkom bent om samen te handwerken.

   Verwijderen
 2. I love recykleerprojectjes! Heel leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwww wat knap gedaan met een mooi resultaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi gedaan! Snap niet goed hoe je het doet... torn je de heleboel los en begin je dan helemaal van bij het begin? Je moet die paspel daar toch mooi tussen krijgen? Knap hoor! En dankjewel voor de link naar het patroon!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De oorspronkelijke tas lijkt in niets op de nieuwe. Ze was alleen groot genoeg om voldoende skai te leveren.

   Verwijderen