20 maart 2015

Een vliegende start

Ik neem een vliegende start. Of herstart beter. Ik schreef me in voor de Big Blogmeetup 2! Geen idee wat ik ervan moet verwachten. In mijn wildste dromen ontmoet ik er veel boeiende mensen. Ja, dan ga ik zowaar van de een naar de ander om een praatje te maken. Geen schroom, geen verlegenheid, geen "wat denken ze...". Misschien vind ik er nieuwe inspiratie voor het bloggen? We zullen zien. Ik heb er in elk geval veel zin in.

patroon: Dorian messenger van Swoon
Gaat er nog iemand? Toevallig iemand die langs Gent passeert? Carpoolen interesseert me, vooral dan omdat ik dan 's avonds niet zo op uur sta voor die laatste trein.

patroon: deken Cozette, draagtas Zo Geknipt 2
In tegenstelling tot wat ik her en der lees,  vind ik alleen toekomen niet moeilijk. Hoogstens spannend, dat wel. Maar alleen ergens blijven, dat is een lastige. Gaandeweg verlies ik mijn spontaneïteit, ga ik me van alles inbeelden, vergroei ik in een krampachtige pose met mijn stoel. Totdat ik op een bepaald moment het hazenpad kies...

patroon: Zo Geknipt 2
Ik krijg iets met geel. Okergeel. Mooi vind ik dat!
Vandaag ging ik toch in mijn knalgele shirt werken. En of ik het nu mooi vind? Misschien toch wel te geel. Maar foert, het zit goed en het is van mij. Jullie hebben het nog tegoed.

patroon: Mamacita


14 opmerkingen :

 1. Stuk voor stuk prachtig werk dat je hier laat zien. Je hebt dat echt in je. En neen ik ga niet. Ik ken ondertussen enkele bloggers en toch is het niets voor mij om mij in een grote groep te kunnen bewegen. En tweede ding, ik ben alleen die dag met de kindjes. dus geen opvang. Geniet er van. maak er een blogje over, dan kan ik later een beetje meegenieten. Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal schoon dingen weeral, blij van u te lezen :). Goh ja dat herken ik wel Zenne dat hazepad kiezen als ik ergens alleen heen moet maar zo zal dat nie gaan joh da komt slum :))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je hier terug te vinden! Kijk uit naar je volgende maaksels en berichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik herken je gevoel mbt groepen, ik kan dat ook hebben. Vorig jaar ben ik trouwens geweest maar dit jaar pas ik .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ik ga daar niet zijn anders had ik je kunnen ontmoeten !
  Ge hebt weer van alles schoon gemaakt, en ik zie daar ook prachtig garen liggen, 'k ben al curieus naar wat dat gaat worden....
  Welkom terug !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad, een vliegende start! En al ingeschreven voor de big blogmeeting, je verbaast me! Zelf wist ik niet eens dat dat hier in België bestond, laat staan dat ik me inschreef. Volgende keer misschien? Anders had ik je gerust willen meenemen, maar je vindt wel iemand. Je laat ons weer prachtige stukken zien die je gemaakt hebt met superleuke stofjes en je T-shirten vind ik geweldig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey, wat tof, ik kom ook naar de Bloggersmeetup! Gaan we elkaar vast tegenkomen!? Kan je wel niet vergezellen op je heen-en weer-trip want kom vanuit Limburg :-)
  Wat een mooie spullen maakte je! Knap! Ik lees dat je ook pas een overlock hebt...ik ook, dus moet nog véél leren!
  tot binnenkort?!
  groetjes, Hilde, alias Miekemoeche

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah zo moedig, ik twijfel nog steeds...
  Langs de ene kant het binnenkomen en langs de andere kant het vervoer...
  Ik heb wel een auto, maar zo naar midden Antwerpen stad rijden baart me wat zorgen, met de trein is perfect te doen, maar laat alleen de trein terugnemen zie ik ook niet zo zitten.
  Dilemma's dus. ;-) En ik zou bokes moeten meenemen want door mijn galcrisis moet ik hard opletten!
  Ik wens je alvast veel plezier en wie weet, toch nog tot dan. ;-)
  (ik ben ook megafan van okergeel!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooo ! Dan zien we elkaar daar eens ! (enne, je mag met altijd eens mailen i.v.m. het carpoolen, ik carpool al ... dus wie weet kun jij er ook bij !)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat laat ik me geen twee keer zeggen! Antwerpen is per trein vanuit niet echt bereikbaar dat weekend: heenrit 1u10, terugrit 2u40!!! Ik mail je.

   Verwijderen
 10. Hupla deze post heb ik al gemist! Zo mooi wat je allemaal maakte! Mooi labeltje ook!
  Veel plezier op de blogmeet!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hupla deze post heb ik al gemist! Zo mooi wat je allemaal maakte! Mooi labeltje ook!
  Veel plezier op de blogmeet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gij hebt echt ne neus voor schoon stofkes !!! Ik ga niet...is mij wat te groots...maar ik duim dat ge mee kunt met Jo ! Dat is in elk geval al een heel toffe en lieve !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik denk dat je daar vast en zeker een paar fijne mensen zal tegenkomen, ik zie er al minstens 2 hierboven staan :-) Heel veel plezier en fijn dat je weer gestart bent! Toffe maaksels hoor!

  BeantwoordenVerwijderen