29 maart 2015

een atypisch verslag

De Big Blogmeetup... voor wie er gisteren bij was: in dit hemd zat janusje. Veel te stil, veel te weinig initiatief...

patroon: Marley woven shirt van StyleArc

Genoten, toch wel, van het gezelschap op heen- en terugrit, supergezelschap trouwens, van de meegepikte gesprekken (meepikken = ergens bij gaan staan, luisteren en inpikken, zonder zelf veel op de voorgrond te treden en het gesprek richting te geven), van de hele sfeer...

Verlangend naar meer. Meer contact, meer gesprek, meer onbezonnenheid, meer... Klinkt een beetje hebberig en zo is het eigenlijk niet. De verzuchtingen van een mens die botst op haar beperkingen.

Of ik terugga volgend jaar? Ik denk het niet. Te groots, te commercieel ook. De ontmoetingen met medebloggers wil ik wel graag, maar kleinschaliger ligt me beter. Wordt zoeken naar een andere context.

Sorry mensen die een verslag verwachten... het mijne is heel atypisch... zoals janusje is (ook al had ze het liever anders gehad, is de schaamte groter dan de berusting). Bloggen over de goodiebags? Sorry sponsors... maar eigenlijk hoeft dat niet voor mij. Ik vind het eerder geldverkwisting... Behalve dan die kortingbons op online stoffenwinkels :-). Die ene grote is al verzilverd.

Maar het was fijn. Ik ben blij dat ik het meegemaakt heb.

O, en wie foto's heeft waar ik opsta... wil je die aan mij doorsturen? Het is fijn om een souvenir te hebben.

15 opmerkingen :

 1. Atypische verslagen moeten er ook zijn. Tof dat je toch geen spijt hebt, jammer dat je bij een volgende editie forfait geeft. Maar als het niet echt jouw ding is, begrijpelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben vorig jaar geweest en dit had mijn verslag kunnen zijn :) . Ik vond het tof zenne, indrukwekkend ook dat Soetmin dat op haar enetje ( toen ) had georganiseerd gekregen ), toffe onmoetingen ook en spannend zon' grote blind date
  Maar ik voelde me toch écht een beetje de vreemde eend , en ik denk dat ik toch ook op een iets andere manier blog om veel interesse te hebben voor het commerciêle gedeelte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond alvast dat de bloes je heel goed stond ! En ik volg je ... initiatief bv. ... Laat ons zeggen dat ik niet echt sociaal was gisterenavond. (en dan steek ik dat altijd lekker op mijn hormonen !) Enne ... blijf vooral kleding voor jezelf naaien ! (mijn eerste rokken doe ik al lang niet meer aan, maar ondertussen toch meer en meer)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sociaal zijn wordt overschat :). Ik betrap mezelf er ook op dat ik vooral babbelde met mensen die ik al kende en daardoor misschien de kans gemist heb om nieuwe mensen te leren kennen. Het is wat het is, ik stoor me daar niet aan. Ik had een fijne avond :) en ik ben blij dat ik je nog eens kon ontmoeten, in je mooie bloesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige bloes. echt het staat je geweldig!. Dat wat je omschrijft kan ik volgen. Ik heb de angst om in het niets te verdwijnen bij zo'n grote massa. En ben geen praatmadam. Dus dat was bij mij de reden (durf die ontbrak) om te komen. Maar aan de verslagen die ik zie moet ik echt wat gemist hebben. en toch ben ik stiekem jaloers op de durf die jullie allemaal wel hadden. Ik lust namelijk heer graag oreo koekjes hihi.(klein grapje)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik heb die dan nog wel niet meegenomen zeker!
   Maar het was het beleven zeker waard. En al ben ik niet voor zo'n massa, ik lees een aantal blogs toch wel anders, nu ik de dames in kwestie gezien en gesproken (soms) heb.

   Verwijderen
 6. Ik was er niet en zag je blouse niet live... Leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik herken mij in Katrientje. Ik ben ook geen prater en alhoewel een meeting met andere creatievelingen mij wel leuk lijkt zou ik op het laatste moment toch afhaken doorr het ontbreken van durf. Pff. jammer is dat toch die onzekerheid. Ik vind het moedig van jou dat je wel bent gegaan.
  Inderdaad een leuke blouse die je heb gemaakt.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo jammer dat ik je niet gezien heb!
  Voor mij voelde het toch ook wat onwennig in zo'n grote groep, als het kleinschaliger zou zijn, zou de drempel ook al wat lager zijn hé...
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een kleinschaligere blogmeeting is makkelijker... en gezelliger vind ik zelf... ik zou me ook niet zo makkelijk vinden in een grotere groep... trouwens ... je kan dan eigenlijk toch niet met iedereen praten... maar je was wel heel mooi in je selfmade bloes! Leuk stofje ook trouwens... ha en nu zie ik dat je donker haar hebt... ik weet niet waarom maar ik heb me jou altijd blond voorgesteld! En daarmee bedoel ik niks hoor... ik ben zelf ook (nep)blond... kwestie van dat je me niet fout begrijpt hé! ;-)
  Grtjs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je blouse is prachtig en staat je goed! Ik snap precies hoe je je gevoeld hebt, ik heb dat ook altijd in grote groepen. En dit klinkt als best massaal. Alleen al die dilemma's over bijvoorbeeld waar kan ik even bij gaan staan, brrrr. Wel knap hoor dat je toch gegaan bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Fijn dat je nu een veel positievere ervaring hebt opgedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fijn dat je nu een veel positievere ervaring hebt opgedaan.

  BeantwoordenVerwijderen