18 april 2016

Computeroverdosis

Een overdosis computer, dat loop ik op.

Het begint op het werk. Acht uur per dag. Dat kan moeilijk anders.
Daarnaast zijn er de zoektochten. Die vind ik vreselijk, maar tegelijk zijn ze ook noodzakelijk ('t is te zeggen: ze zijn handig). In de eerste plaats een lief. Het liefst kom ik die natuurlijk in real life tegen. Maar ik schijn daar niet zo goed in te zijn, dus... Op de tweede plaats, maar ook prioritair: een huis. Met tuin, extra hobbyruimte, een logeerkamer en als we toch bezig zijn ook een houtbewerkingsatelier. En heel belangrijk: vrijstaand, geen buren die mijn territorium binnendringen met accordeonmuziek en harde stemmen. En kers op de taart: ik kan als alleenstaande, met een niet te hoog inkomen (nog steeds als schoolverlater door het vele veranderen), en zonder noemenswaardige spaarboek, maar bedroevend weinig lenen. Ziet iemand iets dat aan de voorwaarden voldoet, in regio Gent of Mechelen, geef een seintje! (dromen mag, nietwaar?)

Zo kom ik bij blogtijd. Die wijkt meestal door de overdosis beeldscherm...

Zij blogde ondertussen al tweemaal over ons miniworkshopje. Dat was overigens veel veel meer een zalig samenzijn onder blogvriendinnen dan een workshop. Zo voelde het voor mij althans. Ga voor een verslagje maar bij haar kijken. Het mijne zou toch dezelfde sfeer oproepen.


Ik toon enkel de mooie cadeautjes die ik kreeg. Een houten vlinderslinger van haar. En een piepklein omslagje met een grote wijsheid van haar. Dankjewel dames! Ze worden gekoesterd, net als de herinnering aan deze dag.
Een verlofdag op z'n best: boordevol vriendschap en creativiteit.


weetjes:
patroon:          Wiske II uit Mijn tas
buitenstof:      De stoffenkamer
binnenstof:     Ikea
versteviging:  vlieseline H640

16 opmerkingen :

 1. Ik mailde je net dat ik je blogbericht niet kon openen. Toen ik het daarna nog eens probeerde lukte het meteen... magische krachten? ;-) Je tas is toch echt wel geweldig mooi en origineel met die geappliceerde boom. Helaba...accordeonmuziek storend? Goed dat ons jongste dat niet hoort... ze heeft er net eentje gekocht en is er geweldig gelukkig mee. Moest ze dit horen zou ze jou misschien minder lief vinden (grapje hoor). Ik kijk mee uit naar huisjes in de buurt. Misschien moet je eens met de Lotto spelen... je weet maar nooit!Lieve groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Accordeonmuziek is alleen maar storend wanneer ze begint na 21u en voor minstens een uur. En, wanneer het al tien jaar lang hetzelfde hoempapadeuntje is. :-)

   Verwijderen
 2. Ik had het verslagje al gelezen van jullie gezellig samenzijn. Prachtige tassen zijn er gemaakt.
  Ik hoop dat je droom in vervulling mag gaan.
  Groetjes,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hop, ik zit weer terug op de "workshop" !
  Het was superplezant !!!!
  Ik hou mijn ogen open voor een woning in mijn buurt, je weet maar nooit dat er iets geschikts opduikt.
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie dagje ziet er zo gezellig uit! Tja ik kan natuurlijk niet voor een huisje kijken in mijn buurt maar wel heel hard met je mee hopen dat het gauw gaat lukken! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij jou is het wat te ver... Tenzij ik natuurlijk plots een bom geld krijg, waarmee ik een privé helikopter met piloot kan betalen. Maar dan zou ik toch eerder kiezen voor mijn droomhuis hier...

   Verwijderen
 5. Volgens mij hebben jullie het reuze gehad, fijn :) Wat een mooie tassen :) Ik ben maar meteen volger geworden van
  'haar' ;-). groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had het verslagje ook al gelezen. Die boomapplicatie van jou was me al opgevallen. Die vind ik echt supertof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemaal mooie Wiskes!

  Ja, veel pc is niet tof, he? Ik ben soms content als ik gewoon eens mag ('mag' omdat ik er nooit tijd voor heb) het huis poetsen. Kwestie van een breder blikveld te hebben. l

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Allemaal mooie Wiskes!

  Ja, veel pc is niet tof, he? Ik ben soms content als ik gewoon eens mag ('mag' omdat ik er nooit tijd voor heb) het huis poetsen. Kwestie van een breder blikveld te hebben. l

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hee... houtbewerkingsatelier?
  Nou ben ik nieuwsgierig!
  Ik duim voor je dat je wensen uit mogen komen!
  Liefs,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zeer herkenbaar verhaal, zo'n beetje het verhaal van mijn zus, alleen heeft die ondertussen wel haar eigen appartementje gekocht, maar ook op zoek naar een lief, heeeeeel moeilijk zegt ze ook. Hier in de buurt staan veel huizen en huisjes te koop maar dat is ver uit de buurt vrees ik (Landen)Jullie hadden een hele vruchtbare dag samen en maakten mooie dingen! Hopelijk vindt je het huisje van je dromen!
  rita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh ook op zoek richting Mechelen, dat zou fijn zijn, in de buurt! :-)
  Helaas kan ik je niet veel tips geven, ik heb ook lange tijd gezocht in Mechelen, maar met voorkeur toch nog dichter bij vrienden en familie. Moest ik iets zien opduiken, laat ik het zeker weten! Ik duim mee dat je snel iets mag vinden. :-)
  Bij mij is het uiteindelijk Tildonk geworden, niet vrijstaand, maar wel een tuin en heeeeel veel ruimte. Ook nog heel veel werk, maar het "appartement" boven is volledig in orde. Alles op zijn tijd dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. There's a chance you're qualified for a complimentary $300 Ikea Gift Card.

  BeantwoordenVerwijderen