5 januari 2014

giveaway reminder


Mijn giveaway, waar ikzelf trouwens nogal enthousiast over ben, lokt maar weinig mensen. Dat geeft mij wat een dubbel gevoel.

Wie gereageerd heeft, zijn voornamelijk de heel trouwe lezers en 'reageerders'. En die gun ik mijn ritstasje natuurlijk dubbel en dik. Want zeg nu zelf: weten dat er een paar trouwe volgers zijn, dat is toch zalig... Meer hoeft niet.

En toch... toch wil ik ook een beetje groeien. Succesvol zijn. Voor de duidelijkheid: dit is volledig ondergeschikt aan de trouwheid van de volgers waarover ik het zonet had. Maar het tikkeltje ontgoocheling die ik voel, doet vermoeden dat 'succesvol zijn' toch ook meespeelt.

Daarom deze test: misschien lokt een giveaway meer mensen wanneer dit zo in de titel vermeld wordt. In mijn vorig bericht was de giveaway immers maar terloops vermeld.
Ben je dus iemand die afkomt op 'giveaway' in de titel, rep je dan snel naar hier en laat een reactie achter ten laatste op 10/01/2014!

10 opmerkingen :

 1. Ik kom langs omdat ik zag dat je me sinds kort volgt, heel fijn!
  Nu eens piepen bij je give away, altijd leuk natuurlijk ;-)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Janusje
  Leuk gevoel als je merkt dat je weer een volger bij hebt hé? Dat heb ik ook... Ik reageerde al, maar niet expliciet dat ik wel wilde meedoen met je giveaway... uiteraard wel! Zo'n mooi tasje!
  Moet nog even uitzoeken hoe ik die giveaways op mijn blog kan plaatsen... Dat deed ik nog niet eerder... dus nog effe uitzoeken...
  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hey Janusje , ik zag je give-away al maar deed geen moeite sorry , niet omda'k het nie mooi vind , want 't is een supertof cadeau , maar omda'k nooit chance heb , wel nu waag ik toch m'n kansje , je weet nooit dat 2014 m'n geluksjaar wordt , grts rita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kom hier toevallig uit, omdat je me begon te volgen. Awel, ik zal jou volgen, en ik doe heel graag de klik naar je give-away! Wat een mooi ritstasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Janusje, ik volg trouw alles wat je doet! Alleen had ik met de kerstvakantie een serieuze achterstand wat betreft het bijlezen van de blogs die ik volg (eens wat minder computergebonden). Ik moest eerst honderden blogberichtjes doorworstelen vooraleer ik er jouw prachtige ritstasje tussen ontdekte. :-) Misschien is dat bij veel mensen het geval en hebben ze jouw giveaway daardoor nog niet ontdekt? Het spreekt voor zich dat ik heel graag mee doe voor zo'n leuke giveaway!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een mooie blog, als ik dit geweten had, en dat zakje super mooie echt, ik ga je zeker volgen
  om dat jij zo veel moois maakt, ik zet je zeker op mijn blog niet voor dit of voor dat gewoon ik wil je direct volgen,
  ik ben een beetje jaloer op al dat moois, in goed zin...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent er bijna, Janusje, de teller staat op 99. Kwestie van nog enkele uren, denk ik....
  Ik begrijp je ontgoocheling wel want het is terecht een supermooi tasje om trots op te zijn. Maar loop alsjeblieft niet terug in de valkuil ! Het aantal volgers of reageerders bepaalt echt niet de gedachte "men vindt je blog de moeite waard", net zoals weinig reacties op een give-away niet wil zeggen dat je give-away niet de moeite waard is.
  Je blog is heel erg de moeite waard, het is een verborgen pareltje. Er zijn heel wat stille lezers en ook ik laat niet altijd een reactie na, terwijl ik meestal wel dagelijks even een kijkje kom nemen. Je blog is gewoon nog wat ongekend. Je kunt nu al zien, met de titel give-away, komen heel wat nieuwsgierigen/geïnteresseerden kijken die je blog zullen leren kennen en appreciëren. en die zullen vast wel blijven komen kijken.
  'n vrolijke en bemoedigende groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, dankjewel voor je bezorgdheid. Ik kan je geruststellen: er is geen enkel gevaar voor de valkuil. Die valkuil hoorde bij janusje1; janusje2 trapt daar niet meer in. Maar je lieve woorden zijn wel fijn om te horen...

   Verwijderen
 8. 101 volgers! Super he. Ik vraag me ook af wie mijn stille lezers zijn...

  BeantwoordenVerwijderen