25 januari 2014

men neme een short van de ene en een restje gordijn van de andere


Een vraagje: waar kopen jullie verstevigingsmateriaal? Ik haal mijn Vlieseline bij de Veritas, maar het stevigste dat ze daar hebben is H250. Voor grotere tassen vind ik dit te weinig. Ik vernam dat Decovil light geschikter is. Ik vind dit terug in webshops, maar ik vind het er wat over om iets als versteviging online te kopen. Iemand tips? Liefst in Gent of anders in een met het openbaar vervoer te bereiken plaats. Alvast bedankt!

5 opmerkingen :

 1. mooi! En geen idee waar je het in een bakstenen winkel koopt. ik koop het ook online.Maar werk er niet zo graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie tas ! Decovil light heb ik onlangs eens gebruikt en verwerkt wel goed. Ik had die bij Opwijkse stoffen gekocht. Ik weet ook dat ze die Decovil light bij Mertens mercerie in Melle hebben. Vanuit Gent goed bereikbaar met de bus. Het bushokje is vlakbij (zag ik op Google earth ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen bruikbare tips voor jou :(
  Je bent precies serieus op de tassentoer he!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tot nu toe koop ik altijd hele dikke vulling voor tassen en handtassen (maak ik meestal) en die koop ik hier in Landen of in Veurne (de 4 seizoenen). Op stoffenspektakel heb ik erachter gezocht maar niet gevonden.
  Je hebt weer een prachtige tas getoverd uit 2 afdankertjes, jij hebt echt wel talent hoor!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat model van die tas is weer heel mooi. De kleuren zijn deze keer echt niet mijn ding ik kan niet goed uitleggen waarom, maar het wit heeft zoiets strengs, bijna ziekenhuisachtig en het gordijnstofje, euh... laten we het erop houden dat de gordijnen hier in huis van een heel andere soort zijn ;)
  Maar met de tas op zich is natuurlijk niks mis, met mijn voorkeur misschien wel ;)
  'n vrolijke groet,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen