13 januari 2014

zwart met rode lippen


Zwart met rode lippen... dat zijn niet mijn kleuren. Ik hou niet van zwart en lippen, daar heb ik niets mee. Maar het zijn de kleuren en symbool van het koor waarin ik zing. Een klein koortje, een vrouwenkoor, een fantastische vriendenkring.
Omdat we in juni met z'n allen naar Dublin gaan voor een internationaal korenfestival, maakte ik als nieuwjaarscadeautje deze zakdoeken, geheel in assorti met onze uniform-T-shirt.

Morgen is de grote dag: het afsluitende interview voor een job bij de federale overheid. Ik wil deze job! Ik ga zelfverzekerd naar het gesprek, dus dat zit al goed. Ik wil deze job niet alleen omdat ik ze graag wil doen (wat natuurlijk helemaal bovenaan in het lijstje met redenen staat), maar ook omdat ik een webwinkel wil beginnen. En een zelfstandig bijberoep kan nu eenmaal niet in combinatie met werkloosheidsuitkeringen. Of ben ik veel te plichtsbewust door een webwinkel te verbinden aan het statuut van zelfstandige in bijberoep? Wat is jullie mening daarover?

7 opmerkingen :

 1. Wow, spannend! Je straalt het gewoon uit, het zal goed gaan morgen en ik duim heel hard voor je mee.
  Over dat andere... vijf controles op nog geen twee jaar doen me zeggen... verbinden die handel!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, ik wist niet dat je in een koor zingt, super tof. Leuk dat je een geschenkje voor je koorvrienden hebt. En veeeel succes morgen. en ook met je winkeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk cadeautje voor je mede koorgenoten (is dat een bestaand woord?)
  Heel veel succes morgen.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes morgen ! Bijberoep....moet je dat niet pas doen als je echt veel verdient ? Of ben ik mis.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooo en proficiat met de kaap van honderd !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de zakdoeken ronduit prachtig!!!!!
  CC

  BeantwoordenVerwijderen