2 januari 2014

één jaar, een nieuw jaar, cadeautjes


 Een nieuw jaar, dat is evident. De nieuwjaarswensen tieren weelderig. Hierbij ook de mijne: ik wens jullie een jaar dat verrassend uit de hoek komt, op een welgekomen manier welteverstaan, een jaar dat veel voldoening schenkt en je vervult met trots, veel leuke en boeiende ontmoetingen, en wat je nog maar wenst.

Cadeautjes, die waren er voor mijn liefste vriendinnen, waarbij ik de laatste en eerste dag van het jaar verbleef. Nu zit ik een beetje verdwaasd in de zetel voor de televisie. Het is altijd weer opnieuw mijn draai vinden in mijn stille huis na een fijn samenzijn.

Eén jaar, dat was mijn blog op 26 december. En daarom zijn er nog eens cadeautjes. Onderstaand ritstasje is al cadeau gedaan, maar ik maak er een nieuw voor één van jullie. Laat daarvoor een bericht na onder dit bericht ten laatste op 10 januari. Vermeld ook even welke kleurencombinatie jij verkiest. Volger worden en reclame maken is heel welkom, maar geen must. Stiekem zou ik graag de kaap van 100 volgers eens overschrijden...

patroon: http://www.etsy.com/listing/67631320/mini-clutch-sewing-pattern-with-double

Veel succes!

34 opmerkingen :

  1. Fijn nieuw jaar gewenst! Hopelijk komen al je dromen uit!
    Wat een leuk stofje van de cadeautjes!
    Ik waag graag mijn kans voor een leuk ritstasje! Mijn lievelingskleur is blauw, al de rest laat ik aan jou over als ik win! (tenzij je nog een restje van de lieveheersbeestjes over hebt...)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, aan een janusje-creatie kan ik nooit weerstaan ;) Ik doe dus ook graag mee.
    Ik ben voor warme levendige kleuren, maar geen pastel, geen fluo, en zeker geen roze.
    Zonnebloemgeel, roestoranje,petrolblauw, intens dieprood, lentegrasgroen, ... dat zijn bijvoorbeeld mijn kleurtjes.
    Maar eigenlijk vind ik de stofjes die je gebruikt altijd mooi (behalve die Afrikaanse stofjes, die vond ik wat minder), dus mocht ik winnen, kies jij maar gerust de stofjes...
    Ik ben het nieuwe jaar eens origineel in gezet: misselijkheid alom, braken, scheel van de hoofpijn.... Niet leuk dus....
    'n vrolijk groetje,
    sneksniltje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waauw dat zou ik ook wel graag winnen, ik hou vooral van blauw, maar ik vind jouw combinaties altijd top !
    Ik wens je een "maakvol"2014 ! En ik duim mee voor een ander werk ook ! Groetjes
    Vee

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind het een geweldig tasje! Leuk zo met die twee ritsjes in. Waar heb je het patroontje van? Mijn kleuren zijn fel en vooral stofjes met kleine tekeningetjes of figuurtjes. Ik doe graag mee. Proficiat en op naar de 100!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een grappige tasjes heb je gemaakt
    Ik doe graag mee en hou van blauw en andere gezellige kleurtjes.
    Succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. een heel knap tasje hoor. en mooie stofjes gebruikte je weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O wat mooi gemaakt, wat een tof verjaardagscadeau. Als ik mocht winnen dan mag jij de kleurencombinatie kiezen zolang het maar geen paars is.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Claire voor jou ook een heel fijn 2014. Op de eerste plaats een goede gezondheid en dat je maar snel een leuke baan mag vinden. Ik ga voor mezelf ook duimen want ik moet per eind januari ook op zoek naar een nieuwe baan.
    Natuurlijk waag ik weer heel graag een kansje naar zo een mooie creatie van jou. Kleur maakt niet uit. Ik zet een linkje op mijn blog.

    Groetjes, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk starten het nieuwe jaar starten met een cadeautje voor één van ons. Een heel fijn jaar gewenst en ook een leuke nieuwe job! Ik waag graag een kansje en moest ik winnen dan laat ik de kleurkeuze helemaal aan jou over.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ziezo, ik ben volger nr.89. Leuk blogje is dit, je maakt mooie dingen ook, gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey leuk dat je op mijn blog langskwam. Zo leerde ik de jouwe ook kennen!
    Wat een leuke dingen maak je allemaal... hier heb ik nog wat "bijtelezen"!
    Fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je hebt echt niks overdreven, Claire. 't Is prachtig! Dus waag ik ook graag mijn kans. Ik vind de stofjes die jij kiest super, dus mijn lievelingskleur is totaal niet belangrijk.
    En natuurlijk wens ik jou ook een fijn 2014 met vooral een boeiende job!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Och ik ben toch echt wel een trouwe leester, maar de afgelopen dagen even wat minder blogjes gelezen. Wat een leuke giveaway, mooi idd! Ik doe graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik heb je blog net ontdekt (ik kijk altijd als er zich bij mij een nieuwe volger meldt)! Ik help met plezier je aantal volgers ook eentje omhoog. ;-) Proficiat met je blogverjaardag trouwens!
    En dan doe ik natuurlijk ook graag mee, dat ziet er een leuk tasje uit! Ik hou van blauw, turquois, groen ...
    Een linkje komt eraan.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Мне бы тоже хотелось принять участие в разыгрывании ваших подарков!!! Они красивые! Мои цвета сочетание синего и оранжевого,зеленый травяной и желтый и ещё много разного,но вы хорошо подбираете цвета ткани поэтому всё на ваше усмотрение :) И я вам желаю, что бы мечты сбывались!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je hebt er alvast een volgertje bij, ik heb net eens rondgeneusd, hele knappe blog!
    Voor zo'n prachttasje waag ik graag mijn kans, voor de combinatie sta ik open voor een verrassing, zo te zien heb jij alleen prachtige stofjes ;-)
    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. wauw ... wat een leuke creaties maak jij ... je hebt er een volgertje bij en ga snel wat reclame maken op FB
    je maakt echt prachtige dingen!!
    ik wens je een prachtig, gezond en creatief 2014!!!
    ik kijk alvast uit naar één van je volgende creaties!!
    ik doe ook heel graag mee met jouw super Give-Away!!
    liefs
    Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ik heb er blijkbaar overgekeken :) Ik merk bij mij ook minder reactie als ik een give away doe : ik vermoed dat mensen daar niet meer altijd aan meedoen of zo. Die 100 ga je zeker halen wat je maakt toffe dingen ! ! En oh ja : ik doe uiteraard mee !

    BeantwoordenVerwijderen
  19. ik had dat hier nog niet gezien dus allé we doen meen en gaan natuurlijk volgen :) of deed ik dat al? sebiet eens piepen want ik volg meer dan 400 blogs dus ik weet het niet altijd goed ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. De beste wensen voor het nieuwe jaar en een hele late fijne blogverjaardag. Door de vakantie had ik je berichtje helemaal gemist, en gelijk heb je dat je trots bent op je give-away, ziet er dan ook super uit en ik doe dus ook heel graag mee :). Kleurcombinatie... hmm... grijs geel of grijs blauw of... niet te fel in z'n geheel maar accentjes vind ik wel leuk :)
    Ik zet een linkje op doejeookmee, die 100 haal je wel denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. o jee deze leuke give away helemaal over het hoofd gezien. Maar ik doe graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik doe graag mee! Wat een leuk ritstasje! Ben je ook gaan volgen, als straks m'n schoolwerk gedaan is, kom ik terug om eens rond te snuffelen op je blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. heel leuk tasje! Net wat ik wel kan gebruiken :). Ik hou van blauw en groen tinten, maar ben met alles super blij hoor, misschien enkel niet roze of te echte meisjeskleuren... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. He, dat treft. We zijn ongeveer rond dezelfde periode begonnen, zie ik nu. Wat een super leuk tasje met die dubbele rits ! Die wil ik wel graag winnen. Ik ben altijd al fan geweest van je stofjes, dus mocht ik winnen mag je me verrassen. En verder een heel fijn 2014 gewenst !

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik ben je 97ste volger al, nog 3 te gaan!
    Ik doe ook graag mee met zo'n leuke give-away. Kleurtjes die ik graag zie: blauw, bruin of rood.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Zoals ik op je ander berichtje al postte (maar 2 berichtjes krijgen is natuurlijk dubbel zo leuk) ben ik heel blij dat ik je giveaway nog op tijd ontdekt had tussen mijn lange lange lijst te lezen berichtjes! Het is echt een prachtig tasje geworden. Ook jouw keuze van stofjes vind ik ontzettend leuk gekozen. Iets gelijkaardigs mag dus zeker, maar ik weet zeker dat jij nog veel andere leuke stofjes hebt liggen en dat je daar wel nog leuke combinaties uit weet te maken. Doe maar gewoon iets met de stofjes die je hebt liggen en je maakt me al ontzettend blij!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik wens jou een succesvol, creatief, gezond en blij 2014!! Met iets minder downs en veel meer ups :-) En ik vind het tasje prachtig zoals het is, dus ik waag zeker mijn kansje voor zo'n exemplaartje! Ik maak op de valreep nog wat reclame, misschien komen er dan nog 2 volgertjes bij :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een leuke tasjes ! Je bent er bijna aan de 100, ik ben de 99ste ! Moest ik winnen, dat groen met gele tasje is het allermooiste vind ik. Veel succes met je blog en ik blijf je vanaf nu zeker volgen. Een eigen blog heb ik niet, ik geniet van al het moois bij anderen :-) groetjes Iris

    BeantwoordenVerwijderen
  29. tadaaa! volger nummer 100 meld zich ...haha
    want ik vind een leuk vrolijk blog! en dat komt door je give away die ik "ergens" tegenkwam..het werkt echt ;)
    ik hou van oranje/groen/paars...enz
    groetjes van Anna.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. En zo word ik dan volger nr. 101. Toffe blog heb je! Ik kom hier voor de eerste keer langs, maar ik word zeker volger. En ja, ik waag ook graag m'n kans voor zo'n leuk ritstasje. Ik hou van geel, groen, oranje...

    BeantwoordenVerwijderen
  31. En nog eentje meer op de teller! Hier gaan we nog passeren. En om zo'n mooi ritstasje te winnen daar zeg ik geen neen tegen. turkoise is de laatste tijd helemaal mijn kleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Proficiat met je blog-jaardag en het bereiken van de 100 volgers.
    Ik vind het een heel schattig rits tasje. Hoe zou die eruit zien in de kleurencombi turquoise/rood/donker blauw?

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mag ik me op de valreep nog inschrijven voor je give away? Proficiat met je blogverjaardag! Stom dat ik het nu pas zie, maar ik ben al weken weinig of niet op de pc geweest door gezondheidsredenen. Maar ik schrijf me heel graag in! Zo'n prachtig ritstasje zou ik niet willen missen als ik het zou winnen!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Oh, te laat :-(. Ik zie het nu pas! Mar wel een super give-away en alvast proficiat aan de winnaar ervan!

    BeantwoordenVerwijderen