27 maart 2014

een beetje van alles

patroon: cozette
Er werd nog een deken gemaakt. Niet voor mezelf deze keer, hoewel ik wel enorm hou van de stoffencombinatie.

Het primrose-stofje komt van de nieuwe webshop Liesellove. Ik had mezelf als doel gesteld om het stofje te gaan afhalen. Iets dat ik eng vind... wat achteraf gezien natuurlijk helemaal niet nodig was.

Ik vind het fijn om me te omringen met warme dingen. Een lievelingsknuffel heb ik, een knuffeldeken ook, evenals een lievelingstas... En nu? Nu weet ik het even niet. Ik weet ondertussen wel dat ik het heel fijn vind om iets te maken voor een specifiek iemand. Daarentegen zomaar iets maken om bijvoorbeeld een voorraadje in huis te hebben, kan me niet motiveren. Bandwerk is ook niet aan mij besteed. Het wordt even heel goed nadenken over een nieuw project. Geen fijn gevoel.

Dankjewel voor het duimen gisteren! Er werd een spervuur aan vragen op me afgestuurd, door zo'n gladde HR-jongen. Ik heb gemerkt dat ik me gauw in het nauw gedreven voel onder zo'n verbaal 'geweld' en mijn kracht verlies. Ik geraak dan niet meer uit mijn woorden. Hoewel ik overtuigd ben dat de job iets voor mij zou zijn en dat ik dat goed zou doen, begin ik dan toch te twijfelen. Het wordt nog even afwachten op het resultaat. Dat ik de job heb, zou me verwonderen, maar op een plaatsje in de wervingsreserve stel ik toch wel mijn hoop. En ondertussen bedenk ik hoe heerlijk het moet zijn om zeker te zijn van jezelf. Hoe zalig rustig en vredig.

9 opmerkingen :

 1. Oh, daar droom ik ook nog van hoor! Ouder en wijzer hoop ik dan!
  Moge ons duimen toch nog geholpen hebben...
  liefs Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zelfzekerheid is volgens mijgewoon een gedacht hoor ! probeer maar !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig dekentje! Zo eentje op die manier van Cozette staat ook nog op mijn wish list...
  Niet twijfelen aan jezelf, komt allemaal wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je moet niet steeds twijfelen aan jezelf, je bent net zo goed als ieder ander, alleen met andere gaven of gebreken, maar zeker evengoed! Dat moet je je steeds maar voorhouden! Woonde je maar wat korterbij, dan kon ik eens langskomen om je wat te stimuleren!! Onze duimen zullen wel geholpen hebben, je komt vast in de reservelijst te staan, wie weet heb je de baan wel :-) positief blijven denken!!
  Je hebt weer een pracht van een deken gemaakt, ziet er heerlijk zacht uit, mooie stof ook.
  Grtjes en een dikke knuffel, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh als je op zoek bent naar een specifiek iemand voor zo'n prachtig cadeautje, kan ik je altijd helpen hoor. Ik offer me heel graag op. ;)
  Hopelijk komt het goed met je baan. Je had toch ook wel zo'n hartenvogeltje voor jezelf gehouden? Zo'n geluksbrenger helpt sowieso!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je mij aan een stoffensponsor helpt, dan maak ik graag iets :-). Goede tip van de hartenvogel: ik zal er volgende keer eentje in mijn broekzak stoppen. Wie weet?

   Verwijderen
 6. Je dekentje is super !
  En hehe, de moed niet opgeven hoor ! Je hebt zoveel capaciteiten ! Wij blijven in ieder geval duimen voor jou !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi dekentje.
  Ik ga voor je duimen.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen