1 maart 2013

de tweede trekking


Sorry voor het wachten! De presentator van "de tweede trekking" liet even op zich wachten. Maar hier is hij dan toch met de uitslag:
Na weglating van mijn eigen reactie en het tweede bericht van Corien, komt hij uit bij Vervlogen Dagen! Gefeliciteerd! Mail je jouw adres?
 
Deze namiddag ging ik naar het Stoffenspektakel. Wat een volk! Ik hou niet van massa's, absoluut niet. Ik haat duwen en trekken en voordringen en struikelen over trolleys... Maar ik ben toch een aantal halve metertjes rijker.
 
Heeft iemand een patroon voor een weekendtas? Er staan er een aantal op internet, maar geen enkel lokt mij een wauw uit. En dat moet. Ik kocht namelijk een stofje. De 12,5 euro voor een meter al in de hand terwijl de vrouw de stof knipte. Bleek het 27,5 te zijn!? Geen stofje om zomaar een tas uit te maken dus. En na die misvatting (op de achterkant van het prijslabeltje stond blijkbaar een andere prijs) hield ik het Stoffenspektakel maar voor gezien. Het komende half jaar wordt er weer genaaid uit mijn voorraad.
 
Een fijn weekend gewenst!

5 opmerkingen :

 1. Ik kan je niet helpen aan een patroon..Hoop iemand anders wel.
  Vervlogen Dagen van harte gefeliess met de gewonnen give away.
  En Janusje dank je wel voor de gegeven kans!
  Ook ik heb een hekel aan druk, duwende, zuchtende mensen brrrrrrrrrr.
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Vervlogen dagen! Nu maar hopen dat het aapje afstand kan doen van je mapje.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lukt wel! Aap heeft het tasje al op de zetel achtergelaten en zit momenteel bij de kleermaker. Hij past zijn oranje salopet.

   Verwijderen
 3. Heb je al eens gekeken bij Eloleo (http://eloleo.blogspot.be/p/gratis-100en-patronen.html). Misschien zit er daar iets tussen dat je leuk vind. Ik ben in elk geval al benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Joehoe! Ik stuur je meteen een mail. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen