6 april 2015

Sew, Link & Meet! en...

Annemarie's haakblog heeft elke week een rubriek "Link your stuff". Elke blogster kan een foto met link toevoegen naar haar / zijn project. Ik vind dat iets tofs. Om te beginnen is het een bron van inspiratie en daarnaast zie je in een oogopslag waar iedereen mee bezig is.
Ik speel al langer met het idee om zoiets ook voor stoffen projecten op te starten. Bij mijn weten bestaat dat nog niet. Wat denken jullie? Interesse?

Bij wijze van experiment een eerste test Sew, Link & Meet!...
En dan nu waarom jullie dit waarschijnlijk lezen: de uitslag!

Er werd gedobbeld en nr. 6 kwam als winnaar uit de bus: ferme marie en heure vent. Proficiat! Jij mag naar Swoon Sewing Patterns gaan, een patroon naar keuze uitkiezen, je keuze en mailadres aan mij bezorgen (janusje2 at gmail dot com), en dan zorg ik voor de rest!

Nog even een woordje uitleg over het dobbelen: de dobbelstenen hebben geen "6", maar wel een regenworm. De regenworm heeft geen waarde. Op die manier hebben alle deelneemsters (1 t.e.m. 10) precies evenveel kans.

En die zotte, impulsieve aankopen, dat valt precies nogal mee, hé!3 opmerkingen :

 1. Janusje, mogen er ook andere dingen in dan genaaid ? Zo ja, dan doe ik graag mee !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, leuk!!! Ik ben er ook al een tijdje naar op zoek. Ik doe mee :)
  (Alleen deze linkup werkt nog niet?)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat Mija, je hebt gewonnen! Met de linkup wil ik wel meedoen, maar heel veel naai ik niet, maar toch tussenin kleine spulletjes af en toe, dus ik ben kandidaat! En ik ga zeker regelmatig komen kijken om ideetjes op te doen.
  Succes ermee, rita.

  BeantwoordenVerwijderen