26 april 2015

stempelen

Vandaag werd er gestempeld. Daarvoor trok ik naar het verre Dilbeek. Met de auto zou dat vlot gaan, gesteld dat ik er één had. Met het openbaar vervoer op een zondag daarentegen... Drie uur reistijd, enkele rit... Maar het was het meer dan waard!

Karen gaf er een workshop stempels maken. De grote dame van de stempels! Op haar blog zie je in de hoofding haar eerste stempel. Dit werd mijn eerste (de vogel):


Ik evenaar haar kunde niet. Maar hé, het was leuk, gezellig, en ik heb twee uur lang mijn hoofd kunnen leegmaken van muizenissen en doemscenario's. En ik ben trots op het resultaat! Vooral dat slakje verbaast me. Dat sneed ik gauw gauw helemaal op het einde (voor wie zou twijfelen: ik sneed in de gom, niet in de echte slak).

Wordt ongetwijfeld vervolgd. Dat de Action maar wat gommen inslaat! Weet er trouwens iemand waar er één is in Gent of Brussel?

Nog een kleine deken-update:


Morgen gebeurt er een inhaalbeweging blogs lezen. Ik zit achter... Gebrek aan tijd. Of laat ik zeggen: teveel tijd in het deken gestopt, waardoor ik wat in tijdnood geraak voor andere zaken. Maar binnenkort kom ik dus op bezoek!

16 opmerkingen :

 1. Verdorie...die heb ik gemist... de aankondiging van die workshop! Dat zou ik nu verdorie graag meegedaan hebben! Knap gemaakt ... zowel de vogel als de slak!
  En op dat deken ben ik zo jaloers... ik stik bijna! Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je het mooi vindt, maar laat dat stikken maar achterwege. Nergens goed voor.

   Verwijderen
 2. dat zal wel leuk geweest zijn. Maar hé, je deken is echt PRACHTIG! Wat kan jij goed met de haaknaald om!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch blijf ik vinden dat het de verdienste is van de patroonmaakster, niet van mij...

   Verwijderen
 3. ik vind je deken echt ON GE LOOF LIJK!!!! Waw, echt waar !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haak maar gerust verder aan je deken, want het is telkens genieten om het vervolg te zien ;-) En stempels maken, jij hebt er een hobby bij !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe ik! Leuk dat je geniet van de updates. Ik twijfel soms of dat wel boeit...

   Verwijderen
 5. Leuk die stempels, maar niks voor mij denk ik. Maar je deken daarentegen, die is echt wel ongelooflijk mooi aan het worden!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw wat wordt die deken mooi ,dat zal veel werk zijn maar echt schitterend,en dat stempelen leuk en goed gelukt al.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het heerlijk dat het zoveel werk is. Het moet niet te snel af zijn... Vermits elke rij anders is, verveelt het nooit.

   Verwijderen
 7. Wat wordt die deken schitterend. Heerlijk garen he!

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hoewel het deels synthetisch is en ik daar niet zo voor te vinden ben, haakt dit garen wel fantastisch!

   Verwijderen
 8. Zelf heb ik niets met haken,maar deze is mooi.En Karen legt dat elke keer goed uit,hé!Heb zelf vorig jaar bij haar zo'n workshop gevolgd,was toen ook heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. die deken jong ! zo schoon ! en die kleuren, mijn vingers jeuken nu echt !!

  BeantwoordenVerwijderen