22 april 2015

een heleboel deken op schoot

Wat ik wou...

Na een dag thuiswerken, in de zon zitten en haken. Misschien zelfs picknicken aan het water tijdens mijn lunchpauze. Het had gekund, ik had erop gerekend en ernaar uitgezien.
De foto's hierboven zijn van zondag. Toen kon het wel.

Wat het werd...

Sophie's universe CAL 2015

Thuiswerken en zien dat de zon er niet doorkomt. De moed een beetje verliezen. Want nee, thuiswerken, daar hou ik niet van. Echt niet. De muren van mijn keuken komen op me af. De dampkap staat de hele tijd op om burengeluid buiten te houden en me toch ietwat te kunnen concentreren. 't Is dat ik niet elke treinstaking verlof wil nemen...
Maar goed, de middagpauze was lang en de avond evenzeer (ik spaar dan ook 2,5 uur traject uit). Het deken is weer flink gegroeid. Het is al een heleboel deken op schoot wanneer ik eraan werk. Binnenkort heb ik twee zitplaatsen nodig in de trein  :-) (hoewel, ik mag al blij mag zijn als ik er één vind).

Een fijne avond gewenst!

7 opmerkingen :

 1. gaat heel erg mooi worden. stomme treinstaking :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wordt zo schoon!!!! Ik vind die wol geweldig...vandaag bij Kristel niet kunnen weerstaan aan 2 bolletjes rode...Er komt nog een sjaal aan! ;-) Haakt leuk en is mooi!
  Maar jouw deken is echt de max... lijkt me wel moeilijk en veel telwerk?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amaai ... en dit gaat gewoon nog mooier worden met nog enkele rijtjes erbij !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai wa wordt uw deken schoon zeg! Echt toffe kleurkes en schoon motiefkes erin. Ja, die treinstakingen altijd, ik ga (omdat het niet anders kan of ik ben anderhalf uur onderweg ipv een half uur)met de auto werken. Vroeger ging ik met de trein, leuk omdat je dan, als je een zitplaats hebt, kan handwerken terwijl ik me nu moet concentreren op het verkeer.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja das kleurenpracht joh, blijven gaan zou ik zegge!

  BeantwoordenVerwijderen