16 januari 2013

camerahoesje

Ik had gisteren een halve dag verlof. Na in november mijn groot verlof genomen te hebben en in december heel wat snipperdagen om mijn verlof van 2012 op te maken, kan ik maar niet wennen aan volle werkweken.Vandaag maar onmiddellijk een nieuwe halve dag ingeschreven voor volgende week. Een mooi vooruitzicht.

De oogst van gisteren: een camerahoesje. Eigen ontwerp. Moeilijk is dat natuurlijk niet, maar het verhoogt wel het fierheidsgehalte.

En zo piekerde ik er vandaag over waarom alles zinvol moet zijn (in mijn ogen dan). Waarom mag handwerken niet gewoon fijn zijn? Waarom woekert de gedachte "Wat maakt het uit? Wat doet het ertoe?"? Het fierheidsgehalte kleurt trouwens wel mijn dag! En geeft nog energie op de koop toe!
Ik ben er nog niet uit.

En ik ga er nu ook niet verder over piekeren. Een onverwacht aanbod om naar de film te gaan. Springen, hollen, net snel genoeg fietsen om toch niet te vallen (hier in de buurt strooien ze niet). Samen naar de film gaan hoort voor mij ontegensprekelijk tot de zinvolle dingen. Dus blogje, tot later!

4 opmerkingen :

  1. geniet van de film en pieker niet over zinvol zijn maar geniet er vgewoon van. 't is trouwens een heel knap hoesje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi! Ene ... pluk de dag! Hopelijk was het een fijne film!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. bedankt voor de complimenten. Ik heb ook even naar je link gekeken. WAUW leuk vliegtuigje. Zou het eens kunnen proberen, helaas weinig tijd en veel op mijn lijstje en dan is er nnog een groot probleem. Ik ben ééntalig. en dat lijkt mij een leuk boek maar wel in het engels. Mjaaa, maar als ik manlief effe doe nadenken zal hij vast zo'n patroontje uit zijn mouw schudden hihi. En ja hoor, nu ben ik ziek. helemaal leeg volgens mij zit er niets meer in mijn lichaam. beikes. hopelijk dit weekend er terug bovenop. :-)

    BeantwoordenVerwijderen